Aydın'da üçüncü deprem! Bu defa İzmir'de sallandı

TAKİP ET

Aydın Kuşadası sabah saatlerinden beri adeta beşik gibi sallanıyor. Bugün meydana gelen 4.7 ve 5.1 şiddetinde ki iki depremin ardından az önce Aydın'da bir deprem daha meydana geldi. Depremin merkez üstü Kuşadası olarak açıklanırken şiddeti ise 4.5 olarak bildirildi.

Reklam
Reklam

Aydın’da bugün peş peşe yaşanan depremler paniğe sebep oldu. Sabah saatlerinden bu yana Kuşadası ilçesinde üç şiddetli deprem meydana geldi. Öğle saatlerinde 4.7 ve 5.1 şiddetinde ki depremin ardından saat 17:02’de 4.5 şiddetinde bir deprem daha kaydedildi. Deprem bu defa İzmir’den de hissedildi.

Depremin merkez üstü yine Kuşadası

Bugün Aydın’da öğle saatlerinde Kuşadası merkezli iki şiddetli deprem meydana gelmiş ve vatandaşlar da paniğe sebep olmuştu. Saat 12:56’da meydana gelen ilk depremin şiddeti 4.7 olarak açıklanırken saat 13:10’da ise ikinci ve bu defa daha şiddetli olan bir deprem daha yaşandı. Aydın’da 13:10’da meydana gelen depremin şiddeti 5.1 olarak kaydedilirken iki depremde de İzmir sallandı.

Depremler paniğe sebep oldu

Aydın Kuşadası’nda peş peşe meydana gelen depremler paniğe sebep oldu. Afat kayıtlarına göre şu an için olumsuz bir durum bildirilmedi.