Aykut Erdoğdu, Özge Erdoğdu, Tuba Torun olayında bir ses kaydı daha sızdı! Kadın hakları diye g…mü yırtıyorum

TAKİP ET

Sosyal medya Dünden bu yana ses kayıtları ve kasetlerle çalkalanıyor. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, yeni eşi Tuba Torun ve eski eşi Özlem Erdoğdu arasındaki olayda yeni bir ses kaydı daha sızdı. Yayınlanan ilk ses kaydında Aykut Erdoğdu, şu an evli olduğu eşi Tuğba için 50 adamla yattı demişti. Ancak sonrasında gündeme gelen ses kaydında bu defa Özge Aydoğdu ile Tuba Torun konuşuyor. Detaylar haberimizin devamında…

Reklam
Reklam

Sosyal medyada Dünden bu yana peşpeşe bombalar Patlamaya devam ediyor. Önce CHP'li milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Erdoğdu ile şimdiki eşi Tuba Torun hakkında yaptığı konuşma gündeme bomba gibi düşmüştü. Aykut Erdoğdu, nisan ayında boşandığı eski eşi Özge Erdoğdu ile yaptığı görüşme sırasında şu an evli olduğu Tuba Torun ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye Çalışıyordu. Bu sırada şimdiki eşi ile ilgili konuşan Aykut Erdoğdu, “50 adamla yattı” ifadelerini kullanıyordu.
 

Aykut Erdoğdu özür dilemişti

Aykut Erdoğdu o dönem evli olduğu Özge Aydoğdu ile yaptığı konuşmada 3 ay önce evlendiği yeni eşi CHP yüksek Disiplin Kurulu üyesi Tuğba torunu hakkında 50 adamla yazmış ifadelerini kullanıyordu. Kendi Twitter hesabından videoyu paylaşan Özge Aydoğdu ise söz konusu kaydı üç buçuk ay önce aldığını belirterek kayıtta Aykut Erdoğdu'nun kendisini Tuba Torun ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalıştığını söyledi. Ancak Aykut Erdoğdu 50 adamla yatmış dediği Tuba Torun ile Daha sonrasında evlendi.

Aykut Erdoğdu ise yayınlanan bu videoyu inkar etmedi ve sosyal medyadan bir açıklama yaparak eşinden özür diledi. Ancak Çok geçmeden sosyal medyada ikinci ses kaydı şoku patladı. Yine Özge Erdoğdu'nun sosyal medya hesabından Tuğba toruna ait olduğu iddia edilen yeni bir ses kaydı yayınlandı. Ses kaydında Tuba Torun ve Özge Erdoğdu konuşuyor.
 

Ben kadın hakları diye g…tümü yırtıyorum

Yayınlanan için ses kaydında Tuğba torunu, “sabahtan akşama kadar kadın hakları diye hakları diye g. yırtıyorum,  Onlar dolarla milletvekili oluyorlar. Ş. bir tanesine inandım tamam mı ve inandığım için de evet v.....rum diye kendimi ortaya koydum. Ve şu anda da istifa edeceğim. Sağ olun a.k diyor. Bunun üstüne Özge Erdoğdu ise “Tuba bir sakin ol hayır.” ifadelerini kullanıyor. Oldukça sinirli ve uygun olduğu seçimlerinde Anlaşılan Tuğba Turan ise Konuşmanın devamında “Ben buranın adaletsiz bir dünya olduğunu biliyordum ama bu kadar adaletsiz olduğunu bilmiyordum Özge. Çünkü benim bakılması gereken bir annem var.” diyor.
 

Neyse ki artık partidesin

Özge Erdoğdu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı bu video kısa süre içerisinde Milyonlarca kişi tarafından izlendi. Özge Erdoğdu paylaşımı yaparken şu notu düştü; “Dolarla vekil oluyorlar, ben "kadın hakları" diye g*tümü yırtıyorum olamıyorum demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu yu aldın sırada vekillik var".