Aylık 750 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün! Banka kredisine de gerek yok, ucuz konut kampanyası başladı! Asgari ücretli ve dar gelirli için şartlar…

TAKİP ET

Aylık 750 TL taksitle ev sahibi olmak hayal değil. Piyasa koşullarına rağmen, asgari ücretli çalışan ve alt gelirliler için ucuz konut satışı başlıyor. Özellikle dar gelirli aileler bu haberle resmen sevinçten havalara uçtu. Ev fiyatları giderek yükselirken, TOKİ vatandaşın imdadına yetişti. Üstelik banka kredisi kullanmaya da gerek yok. Kurasız, çekilişsiz ucuz konut kampanyası başlıyor.

Reklam
Reklam

Aylık 750 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün! Banka kredisine de gerek yok, ucuz konut kampanyası başladı! Asgari ücretli ve dar gelirli için şartlar… Devletten vatandaşla peş peşe müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Vatandaşların yüzünü güldürecek bir haber bu akşam saatlerinde TOKİ’den geldi. TOKİ kurasız, çekilişsiz ucuz konut satışı yapmaya hazırlanıyor. Üstelik de banka kredisi kullanmaya gerek yok. Asgari ücretli, emekli, alt gelirli herkes bu imkandan faydalanacak. İşte ucuz konut almak isteyenler için haberin detayları…

Aylık 750 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün! Banka kredisine de gerek yok, ucuz konut kampanyası başladı! Asgari ücretli ve dar gelirli için şartlar… Asgari ücretli çalışan, gelir durumu düşük olan, hayat pahalılığı nedeniyle ev alamayan vatandaşları için müjdeli haber geldi. Dar Gelirli ailelerin ev sahibi olması için TOKİ'den yeni bir kampanya başlatıldı. Üstelik de Kurasız çekilişsiz Dar gelirli ailelere Aylık 750 TL taksitle ev imkanı sağlanıyor. Umut veren açıklama sonrasında milyonlarca vatandaş kampanyanın detayları araştırmaya başladı. TOKİ ucuz konut satışı belirlenen illerde yapılacak. Sadece 750 TL'lik taksitlerle ev almak mümkün hale gelecek. Ancak tek bir koşul var. O da vatandaşların bulundukları ilde başlatılan konut satışına başvuru yapmaları.

TOKİ hangi illerde ucuz ev satışı yapacak?

TOKİ son dakika ucuz ev satışı müjdesi verildi. Pek çok vatandaş ise ucuz konut satışı yapılacak olan illeri araştırmaya başladı. TOKİ tarafından açıklanan listede Balıkesir, Mersin, Kırıkkale, Konya, Adana, Ankara, Sivas, Çorum, Kahramanmaraş, Osmaniye, Denizli ve Sivas illeri bulunuyor. TOKİ'nin konut kampanyası başlattı Bu illerde Dar gelirli vatandaşlar ucuz konut alma şansına sahip olacak nokta peşinatları ise her eve göre değişiyor. Ancak en az yüzde 10 ödeme isteniyor.

Aylık 750 TL taksitle ev imkanı

TOKİ tarafından başlatılan ucuz konut satışı kampanyasında aylık 750 TL gibi düşük taksitlerle ev sahibi olma şansınız bulunuyor. TOKİ konut satışı başvurusu için 18 yaşından büyük olmak, üzerinize kayıtlı bir evin bulunmaması gerekiyor. Başvuru sırasında talep ettiğiniz konutun satış Fiyatına göre peşinat isteniyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve Ziraat Bankası ya da al banka aracılığı ile başvuru yapan tüm vatandaşlar konut satışı için hak sahibi oluyor.