Aynur Aydın'dan Yalı Çapkını dizisine tepki: 5 dakikadır öpüşüyorlar

TAKİP ET

Son dönemlerde şarkısı ile YouTube'da rekor üstüne rekor kıran popçu Aydın sosyal medya hesabından Yalı Çapkını dizisine eleştiride bulundu. Star TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin dün akşam ekrana gelen bölümünde final sahnesini eleştiren Aydın, Yorumu ile sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Reklam
Reklam

Star TV'de izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi son dönemlerde bazı sahneleri ile eleştiri oklarının hedefinde. Özellikle şiddet sahneleri büyük tepki çeken dizinin ekrana gelen son bölümünde ise öpüşme sahnesi sosyal medyaya damga vurdu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir 5 dakika boyunca öpüşünce şarkıcı Aynur Aydın da sosyal medya hesabından eleştirilerde bulundu.

O sahneye tepki gösterdi

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın Yalı Çapkını dizisinin dün akşam ekranlara gelen bölümündeki öpüşme sahnesine tepki gösterdi. Seyran ve Ferit’in öpüşme sahnesinin güzel olduğunu ancak çok uzatıldığını belirten Aynur Aydın, son bölümde hemen hemen tüm sahnelerdeki uzunluğu izleyiciyi yorduğunu söyledi.

Twitter'da Gecenin en çok konuşulan dizisi olan Yalı Çapkını ile ilgili yorum yapan ünlü popçu Aynur Aydın şu ifadeleri kullandı;

"Arkadaslar star tv de 5 dakikadir öpüşüyorlar"

Aynur Aydın'ın bu paylaşımı izleyicilerin de dikkatinden kaçmadı. Çok sayıda izleyici de aynı yorumu yaparak dizide bazı sahnelerin çok uzatıldığını söyledi.