Ayrılacakları konuşulan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Dubai'de aşk tazeliyor

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Ebru Şallı ve Uğur akkuş çiftinden yeni pozlar gelmeye devam ediyor. Uğur Akkuş'un hakkında çıkan 'dolandırıcılık gerekçesiyle 8 yıl 4 ay hapis cezası aldı' ve 'her gün evlerine haciz geliyor' iddialarının ardından, eşi Ebru Şallı'nın eve gelen hacizlerden sıkılıp boşanma kararı aldığı konuşulmuştu. Sosyal medya hesabındaki 'Akkuş' soyadını da kaldıran eski manken evliliği hakkında çıkan boşanma dedikodularını güçlendirdi.

Reklam
Reklam

Muhabirlerin hapis cezasına ilişkin yönelttiği soruları “ artık umursamıyoruz, yurt dışına her çıktığımda bu haberler yapılıyor, son iki yıldır her gün bir haciz geliyor ama bunlar gerçek değil” diyerek cevapladı.

Ayrılacakları konuşulan çift sürpriz bir şekilde Dubai tatiline çıktı. Bindikleri özel uçaktan paylaşım yapan Şallı,  “Nereye uçuyoruz acaba?” ve “Kaçıyoruz”  şeklinde fotoğraflarını paylaşmıştı.

45 yaşındaki eski manken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “ Çölde ayaklarım yerden kesildi” diyerek fotoğrafını paylaştı.

ebru şallı uğur akkuş ebru şallı dubai tatilinde