AYT 2022 Aslı telefon hafızası sorusunun cevabı! Aslı'nın düşük hafızalı telefona uygulama indirmesi sorusu

TAKİP ET

2022 YKS sınavının ikinci oturumu olan AYT sona erdi. Dün gerçekleştirilen TYT sınavının ardından gözler bugünkü AYT sınavına çevrilmişti. TYT sınavının ardından AYT sınavında ter döken adaylar, sınav çıkışında hemen akıllarında kalan soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Sınavda dikkat çeken birkaç soru ise sosyal medyanın gündemine yerleşti. Cevabı en çok merak edilen sorulardan ilki Aslı telefon hafızası sorusu oldu.

Reklam
Reklam

2022 YKS sınavının ikinci oturumu olan AYT sona erdi. Dün gerçekleştirilen TYT sınavının ardından gözler bugünkü AYT sınavına çevrilmişti. TYT sınavının ardından AYT sınavında ter döken adaylar, sınav çıkışında hemen akıllarında kalan soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Sınavda dikkat çeken birkaç soru ise sosyal medyanın gündemine yerleşti. Cevabı en çok merak edilen sorulardan ilki Aslı telefon hafızası sorusu oldu. Aslı’nın düşük hafızalı bir telefona uygulama indirmesi gerekiyor sorusunun cevabı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Adayların en çok merak ettiği bu sorunun cevabıyla ilgili araştırmalar sürüyor. Peki, AYT 2022 Aslı telefon hafızası sorununun cevabı nedir? Aslı’nın düşük hafızalı bir telefona uygulama indirmesi gerekiyor sorusunun cevabı ne? Detaylar haberimizde…

AYT Aslı Telefon Hafızası Sorusu

YKS sınavının ikinci oturumu olan AYT sınavı sona erdi. Sınavdan çıkan adaylar hemwn akıllarında kalan soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Bu sorular arasında Aslı'nın telefonuna indireceği 4 GB boyutundaki uygulama ile ilgili soru en dikkat çekeniydi. Aslı'nın telefon hafızası sorusu AYT sınavının en çok konuşulan sorusu oldu. Aslı'nın düşük hafızalı telefonuna 4 GB yer açması gerekiyor ve bunu yaparken en fazla 2 uygulamayı silmesi gerekiyor.  Sorunun doğru cevabı 36.