Az önce açıklandı! Hafta sonuna özel hesaplara en az 400 TL yatacak! Kişi sınırı var, almak isteyen acele başvuru yapsın!

TAKİP ET

Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar hafta sonuna özel 400 TL imkanı için acele etsin. Hafta sonuna özel sınırlı sayıda kişinin hesabına 400 TL nakit para yatırılacak. Vakıfbank son dakika duyurusu ile birlikte hafta sonu fırsatını açıkladın müşterisi olan ve Vakıfbank kart kullanan vatandaşlar bu ödemelerden faydalanabilecek. Ancak her kampanyada olduğu gibi kişi sınırlaması var.

Reklam
Reklam

Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden yaptığı son dakika duyurusu ile birlikte Hafta sonuna özel 400 TL nakit para kampanyasını yayınladığı nokta Vakıfbank'tan yapılan resmi açıklamaya göre sınırlı sayıda müşteriye nakit avans verilecek nokta kampanya Mayıs ayının sonuna kadar geçerli olacak. Ayrıca kampanyadan faydalananlar 25.000 liralık ihtiyaç kredisini 12 ay taksitli olarak kullanma fırsatına da sahip olacak.
Devlet Bankası VakıfBank hafta sonunda da vatandaşların imdadına yetişmeye devam ediyor. Acil Nakit paraya ihtiyacı olan nakit avans kullanmak isteyen vatandaşlar hemen Vakıfbank kartları üzerinden başvuru yaparak avans alma şansına sahip oluyor. VakıfBank'ın bu ayrıcalığı sadece müşterileri için geçerli. Aynı zamanda nakit avans kampanya kimin yanında bankanın 25.000 liralık ihtiyaç kredisi kampanyası da bulunuyor. İhtiyaç kredisi kampanyasına değerlendiren müşteriler 12 ay taksitli olarak düşük faizli kredi kullanma imkânına sahip oluyor.

Düşük faizli 12 ay taksitli kredi

Devletin Bankası VakıfBank nakit ihtiyacı olan vatandaşlara anında nakit imkanı sağlayarak tarihe geçiyor. Özellikle son dönemlerde ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren binlerce kişi nakit para ihtiyacını bankalar aracılığı ile karşılamaya çalışıyor. Bu konuda en düşük faiz oranlarını sunan bankalardan biri de Vakıfbank oldu. Vakıfbank başvuru yapan müşterilerine 12 ay vade seçenekleri ile uygun faiz oranlı nakit avans ve kredi sunuyor. Ayrıca nakit avans işlemlerinde ek masraf ya da komisyonda alınmıyor. Başvurular Vakıfbank şubeleri aracılığı ile ve online bankacılık hizmetleri aracılığı ile yapılabiliyor.

Başvurana 400 TL nakit para

Ayrıca sadece ATM üzerinden başvuru yaparak Vakıfbank'tan 400 TL acil nakit para almak da mümkün. Günün her saati Vakıfbank ATM'lerinden 5000 TL nakit avans kullanabilir aynı zamanda karşılıksız ve geri ödemesiz en az 400 TL kazanabilirsiniz. bunun yanında ATM’lerden 25.000 TL uygun faizli kredi başvurusu yapmak da mümkün. Yani Vakıfbank devlet bankası olmanın hakkını ekonomik kriz sürecinde de veriyor.

Kişi sınırı var

Vakıfbank'tan Az önce yapılan duyuruya göre hafta sonuna özel olarak 400 TL’den başlayan nakit avans imkanlarından faydalanmak mümkün olduğu bildirildi. Ancak VakıfBank'ın bu kampanyasında kişi sınırlaması bulunuyor. Avantajlı faiz oranları, uygun taksit seçenekleri ve Komisyon olmadan nakit avans kullanmak istiyorsanız yapmanız gereken şey bir an önce acele ederek en yakın Vakıfbank ATM'si üzerinden nakit avans başvurusu yapmak.