Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev kaza geçiren Binali Yıldırım'ı ziyaret etti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycan ziyaretinde eşlik eden Binali Yıldırım dün trafik kazası geçirmişti. Azerbaycan cumhurbaşkanı İlham Aliyev bugün Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti. Bakü'de tedavi gören Binali Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada Azerbaycan cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in dün trafik kazası geçiren Binali Yıldırım'ı Bakü'de tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiği bildirildi. Yapılan açıklamada Aliyev'in bir süre Yıldırım'la sohbet ettiği ve Geçmiş olsun dileklerini ilettiği ifade edildi.

Azerbaycan cumhurbaşkanı aynı zamanda Yıldırım'ın içinde bulunduğu araçta olan AK Parti İstanbul milletvekili Şamil ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci’yi de ziyaret etti.

Binali Yıldırım'ın sağlık durumu iyi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycan ziyaretinde eşlik eden Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul milletvekili ayrımın içinde bulundukları araç kaza geçirmişti. Kazada yaralanan Yıldırım ve ayrım helikopterle bölgeden alınarak Bakü'ye götürülmüş ve hastanede tedavi altına alınmıştı. AK Parti sözcüsü Ömer Çelik kaza ile ilgili yaptığı açıklamada Yıldırım, Ayrım, Demirci'nin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtmiş ambulans uçakla Türkiye'ye getirileceklerini söylemişti.