Azerbaycan'da trafik kazası geçiren Binali Yıldırım'ı taşıyan ambulans uçakla İstanbul'a indi

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirmişti. Hastanede tedavi altında bulunan Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul milletvekili Şamil ayrım ambulans uçakla İstanbul'a getirildi. İki Ak Partili isim daha sonra Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’ın içinde bulunduğu araç Azerbaycan'da dün trafik kazası geçirmişti. Binali Yıldırım ve AK Partili milletvekili ayrım bugün ambulans uçakla Bakü'den İstanbul'a getirildi. AK Partili isimlerin sağlık Durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Başakşehir hastanesinde tedavi altına alındılar

Binali Yıldırım ve AK Parti milletvekili Ayrım’ı taşıyan uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi. Uçağı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe havalimanında karşıladı.

Binali Yıldırım ve Şamil ayrım ambulans uçaktan alınarak kendilerini bekleyen ambulanslarla Başakşehir çam ve Sakura şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.