Aziz 7 Ocak 2022 Cuma günü yayınlanacak mı? Aziz yeni bölüm ne zaman? Aziz bu hafta yayınlanacak mı?

TAKİP ET

Her hafta Cuma günleri Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Aziz dizisinin bu hafta ekranlarda olup olmadığı izleyicileri tarafından merak ediliyor. 8. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Aziz dizisi bu hafta yayınlanacak mı araştırılıyor. Peki, Aziz bu hafta var mı? Aziz 7 Ocak 2022 Cuma yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Show TV'de henüz 8. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Aziz dizisi yeni sezonda da ilgi gören yapımlar arasında yer alıyor.  Aziz dizisi takipçileri yeni bölümün ne zaman ekrana geleceğini merakla araştırıyor. Peki, Aziz bu hafta var mı? Aziz 7 Ocak 2022 Cuma yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde...

7 OCAK 2022 CUMA AZİZ BU HAFTA VAR MI, YOK MU? 

Henüz 8. Bölüm yayınlanan Aziz dizisinin 7 Ocak Cuma günü yeni bölümünün olup olmayacağı merakla araştırılıyor. Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün yaptığı aksiyon ve dram türünde yer alan Aziz dizisi bu hafta yılbaşında verilen çekim arası nedeniyle ekrana yer almayacak.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Aziz yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.  Aziz dizisinin yeni bölümü 14 Ocak Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de izleyici karşısında olacak.

 

AZİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

En son 8. Bölümü yayınlanan aziz dizisinde şunlar yaşandı; Aziz'in bağımsız yaşamak için giriştiği cesur mücadele, şehirde büyük bir uyanışa vesile oldu. Efnan'ı o evden alıp götürmek isteyen Aziz, Pierre'in kapısına dayandı. Aziz’in yaptığı bu hamle Pierre ile aralarındaki gerilimi artırarak bir çıkmaza soktu. Dilruba öğrendiği sırrın yükünü taşımakta zorlanırken Adem, vicdanı ve aşkı arasında bir kalarak bir çıkmazın içirisine girdi. Galip, Mustafa'yı Maksude'den uzak tutmak için onu evlatlarıyla sınadı. Ancak bu sınav sadece bu aşkın değil, Aziz ve Adem arasındaki kardeşlik bağının da sınanmasına neden oldu.

 

AZİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aziz'in bağımsız yaşamak için giriştiği cesur mücadele, şehirde büyük bir uyanışa vesile oldu. Efnan'ı o evden alıp götürmek isteyen Aziz, Pierre'in kapısına dayandı. Aziz’in yaptığı bu hamle Pierre ile aralarındaki gerilimi artırarak bir çıkmaza soktu. Dilruba öğrendiği sırrın yükünü taşımakta zorlanırken Adem, vicdanı ve aşkı arasında bir kalarak bir çıkmazın içirisine girdi. Galip, Mustafa'yı Maksude'den uzak tutmak için onu evlatlarıyla sınadı. Ancak bu sınav sadece bu aşkın değil, Aziz ve Adem arasındaki kardeşlik bağının da sınanmasına neden oldu. Geçen hafta yayınlanan 8. Bölümde bunlar yaşanırken bu hafta neler olacağı da merak ediliyor.

Fragmanda Aziz'in öğrendiği büyük sırdan sonra Galip Payidar'la yüzleştiği görülmektedir. Fransız askerlerinin Zülfikar Halı Atölyesi'nde çıkardığı gerilim dikkarlerden kaçmıyor. Fransızlar, atölyede asılı olan Atatürk resmini kaldırmak istiyorlar fakat Aziz buna karşı çıkıyor. Halk ayaklanarak şehrin sokaklarında Atatürk resimleriyle alkış tutuyor. Pierre'in bu duruma karşında nasıl bir tavır sergileyeceği herkes tarafından merak ediliyor.  Aziz'in Efnan'ın parmağına yüzük taktığı duygusal anlar ise bölümde yaşanacak heyecan dolu anlardan kısa bir kesit olarak karşımıza çıkıyor. 

aziz bu hafta yayınlanacak mı aziz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak aziz 7 ocak cuma günü yayınlanacak mı