Aziz Dizisi Final Mi Yapacak? Final Tarihi Açıklandı! Ne Zaman Final Yapacak?

TAKİP ET

Show Tv'nin sevilen dizisi Aziz final yapmaya hazırlanıyor. Aziz dizisi ne zaman final yapacak? Aziz final tarihi ne zaman?

Reklam
Reklam

Başrollerinde Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez'in yer aldığı Aziz dizisi sezon finali mi yoksa final mi yapacak sorusu yanıt buldu.

Show Tv'nin bu sezon başlayan ve ilk bölüm reytingleri ile kanalın yüzünü güldüren Aziz dizisi gün geçtikçe başarısını sürdüremedi. Karakterlerin ve hikayenin giderek değişimi seyirciyi kaçırdı. 

Cuma akşamlarının Show Tv'de yayınlanan dizisi Aziz'de son olarak dizinin Dilruba'sı Damla Sönmez'in de ayrılığı ile reytingler iyice düşü yaşadı. 

Yeni sezon biletini alıp alamayacağı gelecek sezon devam edip edemeyeceği merak edilen Aziz dizisinin final sorusu çözüldü.

Dizinin şu anki reytinglerle final yapmasına kesin gözüyle bakılırken sevindiren bir haber geldi. Aziz dizisi final yapamayacak.

Kadrosunda Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Suzan Kardeş Füsun Demirel gibi isimlerin yer aldığı dizi 28. bölümde sezon finali yapacak.