Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas sosyal medyanın gündeminde! Güzelliğiyle büyüledi

TAKİP ET

Show TV ekranlarında yayınlanan Aziz dizisinde Efnan karakterine hayat veren güzel oyuncu Simay Barlas sosyal medyanın gündemine yerleşti. Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle sık sık adından bahsettiren Barlas, Efnan karakteriyle de izleyicinin gönlünde taht kurdu. Sevenleri tarafından sık sık sosyal medyanın gündeminde tutulan Simay Barlas bir kez daha en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

Reklam
Reklam

Show TV ekranlarında yayınlanan Aziz dizisinde Efnan karakterine hayat veren güzel oyuncu Simay Barlas sosyal medyanın gündemine yerleşti. Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle sık sık adından bahsettiren Barlas, Efnan karakteriyle de izleyicinin gönlünde taht kurdu. Sevenleri tarafından sık sık sosyal medyanın gündeminde tutulan Simay Barlas bir kez daha en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Aziz dizisinde Murat Yıldırım ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Simay Barlas, hem performansı hem de güzelliğiyle büyülüyor. İzleyici Aziz ve Efnan çiftini çok beğenirken hem Murat Yıldırım hem de Simay Barlas dizideki performanslarıyla her seferinde izleyiciden tam not alıyor. Güzel oyuncu Simay Barlas bir kez daha sosyal medyanın gündemine yerleşirken ünlü ismin sevenlerinden ‘Simay Barlas’ etiketine yorum yağdı.

Gündem Oldu

Ünlü oyuncu Simay Barlas, sosyal medyanın gündemine yerleşti. Günün en çok konuşulan konuları arasında en üst sıraya yerleşen genç oyuncu güzelliğiyle büyülüyor. Rol aldığı yapımlarda başarılı performansıyla adından sıkça bahsettiren ve izleyiciden takdir toplayan Barlas, Show TV’de yayınlanan Aziz dizisindeki performansıyla da izleyicinin kalbinde taht kurdu. Yetenekli oyuncu güzelliğiyle bir kez daha sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Simay Barlas Kimdir?

17 Mayıs 1998 yılında İstanbul2da dünyaya gelen Simay Barlas, Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. İlk televizyon deneyimini Paramparça adlı dizide hayat verdiği Öykü karakteriyle yaşayan Barlas, Hayat Bazen Tatlıdır, Adı Efsane gibi dizilerde de rol üstlendi. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönemin en çok izlenen yapımlarından biri olan Zalim İstanbul dizisinde Damla karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkan genç oyuncu şimdilerde ise Show TV’de ekrana gelen Aziz adlı dizide Efnan’a hayat veriyor.