Baba acısı ile sartılan Özge Ulusoy dehşet anlarını ilk kez anlattı

TAKİP ET

Manken ve oyuncu Özge Ulusoy'un babası 4 Aralık tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu Hayatını kaybetmişti. Baba hocası ile tartılan ünlü manken yaşadığı acıyı ilk kez anlattı ve babasının bir cinayete kurban gittiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Ünlü manken ve oyuncu Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy Ankara'da 4 Aralık tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirmişti. Babasını korkunç bir trafik kazası ile kaybeden Özge Ulusoy aradan geçen günlerin ardından hem acısını anlattı hem de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kazanın detaylarını ilk kez anlattı

Emekli albay babası Haydar Ulusoy 4 Aralık tarihinde Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu kaybeden ünlü manken Özge Ulusoy korkunç kazanın detaylarını günler sonra anlattı. Kanal D habere açıklamalarda bulunan Özge Ulusoy, babasının ölümüne sebep olan sürücünün çeşit çelişkili ifadeler verdiğini açıkladı.

Özge Ulusoy, olay günü babasının lojmanlardan alışveriş yaptığını ve istikametinin belli olduğunu belirterek kazanın bu yönde gelen bir aracın sol tarafa vurmasıyla olduğunu söyledi.

Sürücünün iddiaları ile ilgili konuşan Özge Ulusoy, "Onlar da babamın bu noktadan çıktığını, yaya geçidine gitmeyip oradan ileriye geçip refüje çıkıp, arabanın üzerine düştüğünü ya da atladığını iddia ediyorlar. Oysa elinde poşetlerle buradan buraya gitmez. Otopsi raporunda da bütün yaraları sol tarafında. Buradan gelse zaten sağdan vurulması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaza değil cinayet

Hem olay yeri krokisinin hem de kaza sonrası verilen ifadelerinin çelişkili dolu olduğunu söyleyen Özge Ulusoy, "Komple çelişkilerle dolu! Fren yaptığını söylüyor, fren izi yok! 50 km'nin altında gittiğini söylüyor ve hafif sağa kırdığını söylüyor. Bunların hepsi yalan. Babama 50 km'nin altında çarpsaydı, babam şu anda hastanedeydi. Merhamet yok, herkese yalan söylüyorlar, böyle bir vicdansızlık olabilir mi?" dedi.