Baba acısıyla yıkılan Özge Ulusoy çirkin yorumlara sosyal medyadan isyan etti

TAKİP ET

Manken ve sunucu Özge Ulusoy babasını geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir trafik kazası sonucu kaybetmişti. Babası Haydar Ulusoy'un cenazesine makyajlı katıldığı yönünde eleştiriler yapılan ünlü manken sosyal medya hesabından isyan etti.

Reklam
Reklam

Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy geçtiğimiz günlerde Ankara'da geçirdiği bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti. Cenazede ayakta durmakta güçlük çeken Özge Ulusoy ile ilgili olarak sosyal medyada babasının cenazesine makyajla katıldığı yönünde yorumlar yapılmıştı. Yorumları gören Özge Ulusoy sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Ünlü manken yaptığı paylaşımda, "Burada acımı nasıl ve neden paylaştığıma karışan hadsizler bir de siz ve o diğer vicdansızlar hesabımdan defolun! Allah'tan korkun biraz" dedi.

Cenazeye makyajlı katıldığı iddia edilmişti

Ünlü oyuncu Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Baba Acısı yaşayan Özge Ulusoy'a cenazeye makyajla katıldığı yönünde yorumlar ve eleştiriler yapılıyordu. Bu sabah saatlerinde babasının mezarından bir fotoğraf paylaşan Özge Ulusoy “günaydın babacığım” yazdı.

Özge Ulusoy Daha sonra da sosyal medya hesabından hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. Ünlü manken yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Gözlerimi ancak açtım ki babacığımın pisi pisine toprağın altına girdiği kazayı araştırayım, takipçisi olayım. Bu esnada babamı morgdan aldığım sabah elimde olan ojeden, yüzükle askeri törende dudaklarımı ısırarak kanattığım için makyajlı olmakla suçlanmışım. Sizi vicdansızlar. Biz nasıl bu hale geldik. Ben ülkemi, vatanımı ve insanını seven bir insanım ve bundan asla vazgeçmeyeceğim! Sizin pis yürekleriniz de bunu değiştiremeyecek, çünkü gerçek Türk insanının sizin gibi olmadığını biliyorum. Burada acımı nasıl ve neden paylaştığıma karışan hadsizler bir de siz ve o diğer vicdansızlar hesabımdan defolun! Allah'tan korkun biraz".