Baba dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Baba dizisinin konusu ne?

TAKİP ET

Show TV'de yayın hayatına başlayacak olan yeni dizisinin yayınlanan tanıtım fragmanından sonra merak konusu oldu. İlk tanıtımda ekranlarda görülen Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'tan sonra dizi severler Baba dizisi hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Peki, Baba dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Baba dizisinin konusu ne? Detaylar haberimizde. 

Reklam
Reklam

Yayınlanan ilk tanıtım fragmanının ardından büyük bir kitlenin dikkatini çeken Baba dizisi hakkında birçok kişi araştırma yapmaya başladı. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın kaleme aldığı aksiyon-dram türündeki dizinin başrollerini Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş paylaşıyor. 

Baba dizisi ne zaman başlayacak? 
Yayınlanan tanıtım fragmanın ardından ne zaman başlayacağı merak edilen dizinin yayın tarihi hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. 

Baba dizisinin konusu ne? 
İlk tanıtım fragmanının ardından dikkatleri üzerine çeken Baba dizisinin konusu birçok kişi tarafından araştırılıyor. Aksiyon ve dram türünde olan dizi, Anadolu’dan gelen Saruhan ailesinin hikayesini anlatmaktadır. 

Baba dizisi oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? 

Haluk Bilginer-Emin Saruhanlı 

Tolga Sarıtaş-Kadir Saruhanlı 

Beril Pozam  

Özge Yağız-Büşra Saruhanlı 

Hakan Kurtaş-İlhan 

Taner Rumeli-Servet Saruhanlı 

Bihter Dinçel-Münevver Saruhanlı 

Ayda Aksel-Fazilet Saruhanlı 

Zeynep Tuğçe Bayat-Şahika 

Özge Özacar-Cansu 

Damlasu İkizoğlu-Kübra Saruhanlı 

Oktay Çubuk-Kadircan Saruhanlı 

Nihan Okutucu  

Cem Uslu 

Tolga Sala 

Ahmet Şenkaya 

show tv baba dizisi baba dizisi konusu baba dizisi oyuncu kadrosu baba dizisi ne zaman yayınlanacak baba dizisi yayın tarihi haluk bilginer tolga sarıtaş