Baba Dizisinde Ayıp Yapılan Beril Pozam O Diziye Katıldı!

TAKİP ET

Afili Aşk dizisinde tanınan başarılı oyuncu Beril Pozam Baba dizisinde büyük ayıba uğramıştı. Beril Pozam yeni projeye imza attı!

Reklam
Reklam

Show Tv'de yayınlanan Baba dizisinde senasryo da karakterler de bir türlü tutturulamıyor.

Haluk Bilginer'in başrolünde yer aldığı Baba dizisi için büyük beklenti yaratılmış ve oldukça hayal kırıklığı yaşanmıştı. Dizide bunun bileti de komik bir şekilde Beril Pozam'a kesilmişti. Beril Pozam önce bir veda sahnesi dahi yazılmadan diziden çıkarılmış daha sonra tepkiler üzerine veda sahnesi yazılmıştı.

Dizide ilk bölümlerde Tolga Sarıtaş'ın başrol olmasına rağmen Hakan Kurtaş'ın arkasında kalması ilk göze batan uyumsuzluktu. Beril Pozam için yaratılan karakterin de sahnelerin de oldukça silik olmasının da bileti oyuncuya kesilmiş ve diziye canlandırmak için Dilara Aksüyek'in canlandırdığı baskın bir karakter dahil edilmişti..

Dizide daha sonra adeta yine değişime gitmiş Haluk Bilginer'in karakteri 180nderece döndürülmüş sahneleri de azaltılmıştı.

Gelelim Beril Pozam'ın yeni projesine..

Afili Aşk dizisinde tanınan Beril Pozam daha sonra Akrem ve Ada Masalı dizilerinde başarısını göstermişti. 

Baba dizisinen ayrılan Beril Pozam OGM Pictures imzalı Netflix dizisi Ah Belinda filmine dahil oldu.

Yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu Ah Belinda filminin senaryosunu Hakan Bonomo yazdı.

Ah Belinda filminde Beril Pozam, Arzu adlı karaktere hayat verecek. Filmde Arzu karakteri filmin başrolü Neslihan Atagül'in canlandırdığı Sevilay karakteri ile aralarında hem aşk hem de iş konusunda büyük rekabet olan bir karakter.