Babalar Günü mesajları! Anlamlı, kısa, Duygusal, güzel Babalar Günü sözleri

TAKİP ET

Haziran ayının gelmesiyle Babalar Günü ile ilgili araştırmalar hızlanmıştı. Bu özel günün hangi tarihte kutlanacağını merak edenler günler öncesinden sorularına yanıt aramaya başlamıştı. Babalar Günü'nün gelmesiyle bu kez bu özel günü en anlamlı mesajlarla kutlamak isteyenler Babalar Günü'ne özel mesaj ve sözleri araştırmaya başladı. Kahramanlarımız, babalarımız için en anlamlı, en duygusal ve özel Babalar Günü mesaj ve sözleri günün en çok araştırılan konularından biri.

Reklam
Reklam

Haziran ayının gelmesiyle Babalar Günü ile ilgili araştırmalar hızlanmıştı. Bu özel günün hangi tarihte kutlanacağını merak edenler günler öncesinden sorularına yanıt aramaya başlamıştı. Babalar Günü’nün gelmesiyle bu kez bu özel günü en anlamlı mesajlarla kutlamak isteyenler Babalar Günü’ne özel mesaj ve sözleri araştırmaya başladı. Kahramanlarımız, babalarımız için en anlamlı, en duygusal ve özel Babalar Günü mesaj ve sözleri günün en çok araştırılan konularından biri. Çocuklarının gözünde her zaman bir kahraman olan babaların günü her yıl en özel şekilde kutlanıyor. Bu yıl yine her yıl olduğu gibi Babalar Günü için en özel paylaşımları yapmak ve bir mesajla babalarının bu özel gününü kutlamak isteyenler araştırmalara başladı. İşte Babalar Günü’ne özel kısa, anlamlı, duygusal, güzel Babalar Günü mesajları…

Babalar Günü Sözleri

-    Baba çınar gibidir, meyvesi olmasa da gölgesi yeter.

-    Biricik babacığım, ailemizin tatlı ve kocaman yüreği ile en cesur olanı sensin. Seni özlemle kucaklıyorum. Yerini asla kimse dolduramaz. İyi ki varsın…

-    Sahip olduğum en iyi arkadaşım… Babalar Günün kutlu olsun.

-    Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacığım. Babalar Günün kutlu olsun.

-    Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam… Babalar Günün kutlu olsun.



-    Bazı süper kahramanların pelerini yoktur. Onlara baba denir! Bütün babaların Babalar Günü kutlu olsun.

-    Saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettim. Zor zamanımda varlığından güç aldığım canım babacığım. İyi ki varsın. Babalar Günün kutlu olsun.

-    İlk adımımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Babalar Günün kutlu olsun.

-    Güven duymayı, pes etmemeyi, sabretmeyi ve yaşamayı bize öğreten babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

-    Keşke gülüşünü her zaman görüp, kahkahalarını her zaman duyabilseydim. Ne kadar uzak olursak olalım, daima kalbimde ve düşüncelerimdesin. Seni seviyorum babacığım. Babalar Günün kutlu olsun.

-    Canım babacığım. Yanımda olman bana hep mutluluk ve güven verdi. Babalar Günün kutlu olsun.

-    Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar Günün kutlu olsun babacığım…

-    Evimizin yakışıklısı, babamız, canımız bir tanemiz. Bil ki seni her gün daha çok seviyoruz. Varlığınla gurur duyuyoruz. Sen bizim her şeyimizsin. Babalar Günün kutlu olsun.

-    Gönül bahçemde açan en güzel çiçeksin biricik babam. Babalar Günün kutlu olsun.