Babasını kaybeden Tuğba Özay gece boyu mezarlıkta nöbet tuttu

TAKİP ET

Ünlü model ve şarkıcı Tuğba Özay'ın 68 yaşındaki babası İlhan Özay Geçtiğimiz günlerde Hayatını kaybetmişti. Baba acısı ile sarsılan Tuğba Özay, cenaze sonrası gözyaşlarına boğuldu. Tuğba Özay'ın Tüm gece boyunca babasının mezarı başında nöbet tuttuğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Son yıllarda modellerin yanı sıra Şarkıcılık da yapmaya başlayan Tuğba Özay'ın 68 yaşındaki Şair babası İlhan Özay hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı babasının ölüm haberi ile sarsılırken cenaze töreninde de baygınlık geçirdi. Baba acısı ile yıkılan Tuğba Özay'ın Tüm gece boyunca babasının mezarı başında Nöbet tuttuğu öğrenildi.

Cenazede baygınlık geçirdi

Uzun süredir KOAH hastalığı yüzünden tedavi altında bulunan Tuğba Özay'ın babası İlhan Özay cuma akşamı hayatını kaybetti. İlhan Özay cumartesi günü ise son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay babasının cenazesinde gözyaşlarına boğulurken uzun süre boyunca hıçkıra hıçkıra ağladıktan sonra baygınlık geçirdi.

Bütün gece mezarı başında bekledi

Babasının acısı ile yıkılan Tuğba Özay Gece boyunca da babasının mezarı başından ayrılmadı. Ünlü manken ve şarkıcının sabaha kadar babasının mezarı başında Nöbet tuttuğu öğrenildi.