Babasının yokluğun alışamadı, Özge Ulusoy kederden tanınmaz halde!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde babası Haydar Ulusoy'u akıl almaz bir trafik kazasında kaybeden Özge Ulusoy, babasının acısıyla kahroldu. Görenler tanıyamıyor!

Reklam
Reklam

Ankara’da ani bir trafik kazası sonucu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Haydar Ulusoy’un kızlarından Özge Ulusoy’un cenazedeki görüntüleri herkesin içini parçalamıştı. Yakınlarının desteğiyle ayakta durabilen Özge Ulusoy babası için şu sözleri kullanmıştı:

“Babam bu hayattaki tanıyabileceğiniz en iyi insandı, birçok insana hayrı dokundu. Hakkında kötü söz söyleyebilecek tek bir insan dahi yok. Toprağı bol olsun.”

Son hali sevenlerini çok üzdü

Ünlü manken Özge Ulusoy babasının cenaze töreninin ardından uzun bir süre gözlerden uzak kalmayı tercih ederken Nişantaşı’nda kameralara yakalandı. Özge Ulusoy’un o halini görenler şaşkına döndü.

Yıkılmış

Ünlü manken Ulusoy acısını aynı zamanda sosyal medyadan dile getirirken kendisi için yapılan hadsiz biz yorumu paylaşarak ifşa etmiş ve takipçilerinden destek istemişti. Özge Ulusoy’un son halini cenazeden sonra ilk kez görenler çok üzüldü.