Babasıyla tartışan 14 yaşındaki kız kendini balkondan aşağı attı!

TAKİP ET

İstanbul Sultangazi'de babası ile tartışan ve dayak yediği öne sürülen 14 yaşındaki Ayşegül Ş. isimli bir kız çocuğu, kendisini evin balkonundan aşağı atarak intihara kalkıştı. Ağır yaralanan kız apar topar hastaneye kaldırıldı.

Reklam
Reklam

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir intihar vakası yaşandı. İlçeye bağlı Esentepe Mahallesi'nde dün gece saatlerinde meydana gelen olayda iddialara göre Ayşegül Ş. ile babası H.Ş. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir tartışma çıktı.


Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce baba H.Ş.'nin Ayşegül'ü dövdüğü öne sürüldü. Babasının şiddetinden kaçmak isteyen kız kendisini 3. katta bulunan evin balkonundan aşağı atarak intihara kalkıştı. Apartmanın önünde park halinde duran otomobilin üzerine düşen Ayşegül, arabadan sekti ve beton zemine çakıldı. Kızının yerde lanlar içinde gören anne ise sinir krizleri geçirdi.


Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralandığı belirlenen Ayşegül'ü ambulansa alarak hastaneye kaldırılırken, tedavi altına alınan kızın hayati tehlikesinin olduğu bildirildi. Sultangazi Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler ise baba H.Ş'yi gözaltına alırken emniyette sorgusu tamamlanan baba H.Ş. adliyeye sevk edildi ve daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

sultangazi 14yaşındaki kız baba dayağı intihar