Bade İşçil, Setlere Geri Dönüyor!

TAKİP ET

2017-2018 yıllarında yayılan Ufak Tefek Cinayetler isimli dizinin ardından internet platformunda yayınlanan Aşk 101 adlı projede yer alan Bade İşçil, uzun süredir projelerine ara vermişti. Bade İşçil, hayranlarını sevindirecek haberi verdi. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Farklı ve sürükleyici konusu ile ilgi çeken Ufak Tefek Cinayetler isimli yapının başrolünde bulunan Bade İşçil, bu projede oldukça ilgi görmüştü. Bade İşçil, başrolü Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahardır ve Tülin Özen ile birlikte paylaşıyordu. 4 kadının başından geçen maceraların ve merak uyandıran konuların paylaşıldığı dizi izleyenleri adeta ekrana kilitliyordu.
Ufak Tefek Cinayetlerin 2018 yılında ekrana veda etmesinin ardından Bade İşçil, dijital dizi olan Aşk 101 isimli projede yer almış ve oyuncunun performansı oldukça beğeni kazanmıştı. Bir süredir projelere ara veren ünlü oyuncu, setlere yeniden dönüş yaptı.
Yeniden setlere dönen oyuncunun tercihi bir önce ki projede olduğu gibi dijital platformdan yana oldu. İddialı bir proje ile setlere geri dönen oyuncu, oldukça yoğun bir tempo içerisinde çalışıyor. Deniz Çakır ile başrolleri paylaştığı Aslında Özgürsün isimli proje ile dijital platformda sevenlerinin karşısında olacak.
Pandemi dönemini dinlenerek ve ailesi ile ilgilenerek geçiren Bade İşçil, setlere verdiği aranın ardından kendisini hızlı bir temponun içerisinde buldu. Oldukça yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını belirten oyuncu, çok yorgun olduğunu ama çekimlerden çok keyif aldığını belirtti.
Aslında Özgürsün dizisinde Belgin isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu, tercihinin yeniden dijital platform olmasının özellikle yapılmış bir seçim olmadığını ve bu şekilde denk geldiğini belirtti. Oldukça yoğun bir çekim temposu içerisinde çalışan oyuncu, televizyon ekranına ne zaman geri döneceğini henüz bilemediğini belirtti.