Bahar Candan'ın Murat Boz itirafı! Konuyu yine Murat Boz'a getirdi!

TAKİP ET

YouTube 'da yayınlanan Katarsis programının bu hafta ilginç bir konuğu vardı. Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sorularına verdiği cevaplarla gündeme oturan isim Bahar Candan oldu.

Reklam
Reklam

2016 yılında  İşte Benim Stilim adlı yarışmayla hayatımıza giren Bahar Candan, kendine özgü konuşma tarzı ve davranışlarıyla tanınmıştı. Çalıştığı programda apar topar işine son verilen Candan’ın Murat Boz’la ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalar dikkat çekti.  Bahar Candan’ın daha önce ablası Nihal Candan’la beraber gittiği ev partisinde popçu Murat Boz’la yakınlaştığı konuşulmuştu.

Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın programına konuk olan Bahar Candan yaptığı ilginç açıklamalarla yine gündem yarattı. Daha önce ablası Nihal Candan’ın bir magazin programına bağlanarak yaptığı " Murat Boz'la olan parti ilişkimden pişmanım" sözlerini unutup, Murat Boz’la ilgili düşüncelerini paylaştı. Psikolog Gökhan Çınar’ın "Seni en çok değerli ve değersiz hissettiren şey ne?" sorusuna Candan ’ın yanıtı şok etti.

Son günlerde değersiz hissetmeye başladığını söyleyen Candan, “Bunu bana Murat Boz çok iyi hatırlattı. Onun beni duygularıyla besleyebileceğine inandım ama öyle olmadığını gördüm.”  şeklindeki cevabıyla gündeme oturdu.