Bahar Kredisinde Rekor! 90 Bin TL İhtiyaç Kredisi Kampanyasından Anında Faydalanın

TAKİP ET

Bahar kredisinde yeni bir rekora imza atıldı. 90 Bin TL borç kapatma ve ihtiyaç kredisine yönelik son dakika açıklamaları gündeme geldi.

Reklam
Reklam

Bahar kredisine rekor sayıda katılım gerçekleşti. Düşük faiz oranlarının uygulandığı ihtiyaç kredisinden sizlerde anında faydalanabilirsiniz. Başvuru koşulları neler? Başvuru nasıl yapılır? Detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Pandemi sonrasında meydana gelen nakit ihtiyacı pek çok ihtiyaçların karşılanması adına önem teşkil etmesinin beraberinde borçlarını kapatmakta zorluk yaşayan vatandaşlar için de borç kapatma kredisi çok cazip gözüküyor. Akbank bu durumu dikkate alarak düşük faiz oranı ile 90 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Nakit ihtiyacının bulunması durumunda sizlerde anında bu krediye başvuruda bulunabilirsiniz.

Akbank 90 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Akbank ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan müşterilere destek olmaya tüm hızıyla devam ediyor. 24 ay vade ile verilen 90 bin TL tutarındaki nakit krediyi çekmek isteyen müşteriler, diğer bankalardan güncel kredi borcu ile kredi kartı borçlarını ihtiyaç kredisi için toplayarak bütün banka borçlarını tek bir noktadan ödeme fırsatını elde edecek. 

Sizlerde Akbank tarafından sunulan kredi kampanyasına başvurarak ihtiyaçlarınızı anında karşılayabilirsiniz. Nakit ihtiyacı olması halinde Akbank müşteri hizmetlerini arayarak, mobil bankacılığa giriş yaparak ya da şubeye giderek başvuru işlemlerini rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Akbank tarafından gerçekleştireceğiniz kredi başvurularında onay almanız durumunda 36 ay vade fırsatı bulunuyor. Banka şubesine müracaat etmeden 60 bin TL'ye kadar başvuruda bulunabilirsiniz.

Akbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank tarafından düzenlenen ve duyurulan ihtiyaç kredisinde emekli olan müşteriler de cazip imkanlardan yararlanabilecek. Emekli maaşını Akbank üzerinden alan müşterilere yüksek limitlerde de krediler kullandırılıyor. Sigortalı olarak bir işyerinde çalışmakta olan vatandaşlar da kredi almak istedikleri taktirde en son çalışılan yerde 6 aylık sigortalı olma hali söz konusu ise başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Kampanyaya katılmak isteyen kişilerin, bankanın talep etiği kredi politikalarını bir diğer ifade ile koşullarını sağlaması gerekiyor. İhtiyaç kredisinden faydalanmak için başvurular, banka şubeleri üzerinden, mobil bankacılıktan ya da resmi internet adresi üzerinden alınıyor. Yapılan başvurular sonrasında banka kısa bir değerlendirme işleminin ardından olumlu ya da olumsuz sonucu tarafınıza iletmektedir.