Bahçeli'den Netflix'e tepki! Erşan Kuneri eleştirisi gündem oldu

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. İsim vermeden Cem Yılmaz'ın komedi dizisi Erşan Kuneri'yi eleştiren Bhaçeli'nin kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu. Açıklamalarında dijital yayın platformu Netflix'e de tepki gösteren Bahçeli'nin çıkışları çok konuşuldu.

Reklam
Reklam

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bugün partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. İsim vermeden Cem Yılmaz’ın komedi dizisi Erşan Kuneri’yi eleştiren Bhaçeli’nin kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu. Açıklamalarında dijital yayın platformu Netflix’e de tepki gösteren Bahçeli’nin çıkışları çok konuşuldu. Cem Yılmaz’ın komedi dizisi olan Erşan Kuneri’yi isim vermeden eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dijital yayın platformu Netflix’e de sert sözlerle yüklendi. Bahçeli’nin yaptığı açıklamalar sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer alırken bu açıklamaların ardından ‘Erşan Kuneri kimdir?’ sorusuna da yanıt aranmaya başlandı. İşte Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar…

Netflix’e Sert Sözler

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında önemli açıklamalara yer veren MHP lideri Devlet Bahçeli, dijital yayın platformu Netflix’e ‘Artık haddini aşmıştır’ diyerek yüklendi. Cem Yılmaz’ın komedi dizisi Erşan Kuneri’yi isim vermeden eleştiren Bahçeli, ‘Toplumsal bünyeyi ur gibi saran şiddet vakalarında bir türlü azalma görülmemektedir. Aile faciaları, vahşet haberleri, seri cinayetler maalesef vicdanı yaralamaktadır. Bazı diziler, magazin programları, haberler herkesi rahatsız etmektedir’ dedi.

‘Gidişat İyi Değildir’

Ekrandaki programları eleştiri yağmuruna tutan Bahçeli, ‘Sabahın erken saatlerinden gece saatlerine kadar kavgadan, kargaşadan ekranlarda hiçbir şey göze çarpmamaktadır. Gidişat iyi değildir. Şiddeti aşağıya çekme amacıyla konunun uzmanları tarafından yapılacak geniş katılımlı bir şura toplantısı başta olmak üzere her mecraya müracaat edilmelidir’ ifadelerini kullandı.

‘Küfür Etmenin Neresine Güleceğiz’

Netflix’i hedef alan MHP lideri Bahçeli, ‘Netflix’te sözde komedyenlerin rol aldığı diziler haddini aşmıştır. Aile hayatı son sığınaktır. Küfür etmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran dizilerin neresini takdir edeceğiz?’ dedi.