Bahçeli, Sinan Ateş suikastine yine sessiz kaldı

TAKİP ET

Ülkü Ocakları eski başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin soruşturma sürerken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hala sessizliğini koruyor. Bugün Partisi'nin grup toplantısında konuşan Bahçeli yine Sinan Ateş hakkında açıklama yapmadı.

Reklam
Reklam

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Partisi'nin grup toplantısında konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık konusunda suskunluğunu korumasının korkunun eseri olduğunu söyleyen Bahçeli, Sinan Ateş suikasti ile ilgili ise konuşmadı. Grup toplantı çıkışı basın mensuplarının ısrarlı sorularına da cevap vermeyen Bahçeli'nin ne zaman açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Sinan Ateş sorularına cevap vermedi

MHP lideri Devlet Bahçeli bugün Partisi'nin grup toplantısında konuştu. Herkesin yeni yılını kutlayan Bahçeli CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık konusunda sessizliğini eleştirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun hala açıklama yapmasının korkunun eseri olduğunu söyleyen Bahçeli “Adaysan çık açıkla” çağrısı yaptı.

Türkiye'nin konuştuğu Sinan Ateş cinayeti ile ilgili ise MHP Genel Başkanı’ndan herhangi bir açıklama gelmedi. Grup toplantı çıkışı gazetecilerin sorularına da cevap vermeyen Bahçeli ısrarlı sorulara rağmen sessiz kalmayı tercih etti.