Bahçeşehir Gölet'te kaz çalma iddialarına Emniyet'ten açıklama

TAKİP ET

Sosyal medyada gündem olan 'Kaz çalma' olayı çok konuşulmuş ve konuyla ilgili çok sayıda yorum yapılmıştı. Bahçeşehir Gölet'te iki kadının kazları çaldığı iddia edilmiş ve sosyal medyada hızla yayılan görüntüler gündem olmuştu. Bahçeşehir Gölet'e gelen iki kadının kazları çantalarına koyarak çalmaya çalıştıkları iddia edilmişti. Gündem olan görüntülerle ilgili Emniyet'ten açıklama geldi.

Reklam
Reklam

Sosyal medyada gündem olan ‘Kaz çalma’ olayı çok konuşulmuş ve konuyla ilgili çok sayıda yorum yapılmıştı. Bahçeşehir Gölet’te iki kadının kazları çaldığı iddia edilmiş ve sosyal medyada hızla yayılan görüntüler gündem olmuştu. Bahçeşehir Gölet’e gelen iki kadının kazları çantalarına koyarak çalmaya çalıştıkları iddia edilmişti. Gündem olan görüntülerle ilgili Emniyet’ten açıklama geldi. Sosyal medyada hızla yayılan ve iki kadının kaz çaldığı iddia edilen görüntüler kısa sürede gündem olmuş ve konuyla ilgili çok sayıda yorum yapılmıştı. Bahçeşehir Gölet’te kaz iki kadının kaz çaldığına dair iddialarla ilgili Emniyet’ten açıklama geldi. Emniyet Müdürlüğü, olayın hırsızlık olmadığını belirten bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…

Kazları Çaldıkları İddia Edilmişti

Başakşehir Bahçeşehir’de iki kadının göletteki kazları çantalarına koyarak çaldığına dair iddialar sosyal medyanın gündemine oturmuştu. İki kadının göletteki kazları çantalarına koyarak çalmaya çalıştığına dair iddialar kısa sürede gündem olurken konuyla ilgili binlerce paylaşım yapıldı. Irkçı paylaşımların artmasının ardından Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili açıklama geldi. 

Emniyet’ten Açıklama

Bahçeşehir Gölet’te iki kadının çantasına kazları koyarak çalmaya çalıştığına dair iddialarla ilgili Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama geldi. Söz konusu açıklamada, ’17.07.2022 tarihinde saat 16.00 sıralarında bazı sosyal medya platformlarında yer alan videolarda, Başakşehir ilçesi Bahçeşehir Mahallesi’ndeki bir parkta, 2 kadın şahsın gölette yüzen kazları çantalarına koyarak çaldıklarına yönelik paylaşımlar yapılmıştır. İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince konuyla ilgili yapılan çalışmalarda parkın güvenliğinden sorumlu personeller ile görüşülmüştür. Yapılan görüşmelerde kazların kadın şahıslara ait olduğu belirlenmiş, kazları gölete bırakmak isteyen şahıslara güvenlik görevlilerinin engel olması üzerine, şahıslar kazları tekrar yanlarına alarak parktan ayrıldıkları anlaşılmıştır.’ ifadelerine yer verildi.