Bakan Bilgin'den işçilere müjde! O ödemeler bayram öncesi yatacak

TAKİP ET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den işçilerin yüzünü güldürecek son dakika açıklaması geldi. Bakan Bilgin, az önce yaptığı açıklamada Kurban Bayramı öncesinde işçilerin İlave tediye ödemelerinin hesaplara yatacağına duyurdu.

Reklam
Reklam

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca işçinin yüzünü güldürecek açıklamayı Biraz önce yaptı. Bakan bil, Cumhurbaşkanlığı kararı ile resmi gazetede yayınlanan Kamuda çalışan işçilere İlave tediye ödemelerinin Kurban Bayramı öncesi hesaplara geçeceğini bildirdi.
 

Kurban bayramı öncesi ödenecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat bilginden son dakika açıklamaları geldi. Bakan Bilgin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile işçilere verilen İlave tediye ödemelerinin Kurban Bayramı öncesi hesaplara yatacağını söyledi. Bakanlık olarak her zaman Türkiye'nin geleceği için değer üreten kalkınmanın en büyük destekçisi olan işçilerin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten bakan Bilgin ödemelerin işçilere hayırlı olmasını diledi.
 

4 Temmuz'da hesaplara geçecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat bilginin açıklamasına göre resmi gazetede yayınlanan Kamuda çalışan işçilere 2022 yılı İlave tediye ödemelerinin ilk yarısının 4 Temmuz'da hesaplara yatacak öğrenildi. İşçilerin ilave tediye ödemelerinin diğer yarısı ise 16 Aralık tarihinde hesaplara geçecek.
 

Kamu çalışanlarına enflasyonun üstünde zam

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin aynı zamanda kamuda çalışanlara temmuz zammı müjdesi de verdi. Temmuz ayında kamu çalışanlarına yapılacak olan zammın Enflasyonun üzerinde olacağını belirten Vedat Bilgin, kamu çalışanlarının enflasyon rakamları karşısında ezilemeyeceğini söyledi.