Bakan Dönmez elektrik ve doğalgaz faturalarında indirim için tarih verdi

TAKİP ET

Elektrik ve doğalgaz faturalarında indirim için müjde geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez az önce müjdeli haberi duyurdu.

Reklam
Reklam

Son dakika haberi… Elektrik ve doğalgaz faturalarını indirim yapılmasına ilişkin haberler merakla bekleniyordu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez az önce bir son dakika açıklaması yaparak beklenen haberi verdi. Peki elektrik ve doğalgaza ne zaman indirim gelecek?

Mart ayına işaret etti

Artan enerji fiyatları nedeniyle faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlara elektrik ve doğalgaz indirimi müjdesi geldi. İndirim kararları peş peşe açıklanırken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'de son dakika açıklaması yaparak iddiaları doğruladı. Canlı yayında konuşan bakan Dönmez şu ifadeleri kullandı: "Fiyatlardaki düşüş seyrederse mart ayı içerisinde bir indirim olabilir" dedi.

Karadeniz gazı ile ilgili önemli açıklama

Bakan Dönmez Ayrıca Karadeniz gazı ile ilgili de konuştu. Daha önce Bulgaristan'a yapılan anlaşmanın bir benzerinin Umman ile yapılacağını duyuran bakan Dönmez Karadeniz'de Türkiye'ye 30 yıl yetecek gaz rezervinin bulunduğunu söyledi.