Bakan Koca açıkladı! Sağlık çalışanlara yönelik düzenleme için 14 Mart Tıp Bayramı bekleniyor

TAKİP ET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarını ilgilendiren düzenleme için "Çalışmalarda önemli bir mesafe katedildi, son noktaya gelindi" ifadelerini kullandı. Açıklamalar için14 Mart Tıp Bayramı bekleniyor.

Reklam
Reklam

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık personelinin özlük haklarına ilişkin çalışmaların sürdürüldüğünü ve bu kapsamda önemli bir mesafe katedildiğini aktardı. Düzenlemelerde ise son noktaya gelindiğini belirtti. Koca, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, doktorların yurtdışına gitmesine tepki göstermiş, "Gerekirse yurtdışından ülkemize dönmek isteyenleri davet eder, istihdam ederiz. Asistan doktorlarımızla devam ederiz. Buralar boş kalmayacak" ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan'ın sözlerine ilişkin konuşan Koca, "Sayın Cumhurbaşkanımız bu konudaki hassasiyetlerini ifade ettiler" dedi. 

ÇALIŞMALARDA SON NOKTAYA GELİNDİĞİ BELİRTİLDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sağlık çalışanlarını ilgilendiren düzenleme için Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile kendisini görevlendirdiğini aktaran Koca, "Çalışmalarda önemli bir mesafe katedildi, son noktaya gelindi. Cumhurbaşkanı'mıza arz ediyor olacağız. Hekimler başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımızın haklarını en iyi teslim edecek olan da kendileridir. 14 Mart günü Tıp Bayramı'nı nasıl kutladığını hep birlikte izleyelim" diye konuştu.
 

Sağlık çalışanları düzenleme 14 mart