Bakan Nebati görevden alınacak mı? İddialara bizzat yanıt verdi

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son dönemde hakkında çıkan görevden alınacağına dair iddialara bizzat yanıt verdi. Kabine revizyonu ve ekonomi yönetiminde fikir ayrılıkları yaşandığına dair iddialarıyla ilgili konuşan Bakan Nebati, söz konusu iddialara kendine has üslubuyla yanıt verdi. Nebati'nin yanıtı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Reklam
Reklam

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son dönemde hakkında çıkan görevden alınacağına dair iddialara bizzat yanıt verdi. Kabine revizyonu ve ekonomi yönetiminde fikir ayrılıkları yaşandığına dair iddialarıyla ilgili konuşan Bakan Nebati, söz konusu iddialara kendine has üslubuyla yanıt verdi. Nebati’nin yanıtı sosyal medyanın gündemine oturdu. Ekonomi yönetiminde fikir ayrılıkları olduğu ve kendisinin Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden alınacağına dair iddialara cevap veren Nureddin Nebati, gündeme gelen iddialara esprili bir dille yanıt verdi. Peki, Bakan Nebati görevden alınacak mı? Bakan Nebati görevden alınacağına dair iddialarla ilgili ne dedi? İşte Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin açıklamalarından öne çıkanlar…

Kabine’de Değişiklik İddiası

Ekonominin gündemden düşmediği son günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin görevden alınacağına dair iddialar da sık sık gündeme taşınıyor. Ekonomideki zorlu süreç ile vatandaşın yükselen tepkisi sonucunda Kabine’de değişiklik yapılacağına dair iddialar gündeme gelmişti. Kabine’de değişiklik iddiasıyla birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin görevden alınacağı iddiası da sık sık gündeme gelen konuların başında.

Görevden Alınma İddiası Bakan Nebati’ye Soruldu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin nebati’nin görevden alınarak yerine başka bir ismin getirileceğine dair iddialar gündemde yer almaya devam ederken söz konusu iddia Bakan Nebati’nin kendisine soruldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, son dönemde kendisinin de dahil edildiği Kabine revizyonu iddiaları ve ekonomi yönetiminde fikir ayrılıkları yaşandığına dair iddialara esprili bir dille yanıtladı. Söz konusu iddiaların tümünü yalanlayan Bakan Nebati, ‘Yok danışmanlarla kavga etmişim, yok başkasıyla ters düşmüşüm hepsi boş dedikodu’ dedi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ekonomide eşgüdüm içinde adımlar attıklarını dile getirdi.