Bakan Vedat Bilgin açıkladı! Temmuz zammı bütün çalışanların yüzünü güldürecek

TAKİP ET

Temmuz zammına ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den son dakika açıklamaları geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaptığı açıklama milyonlarca çalışanı umutlandırırken, bugün de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin temmuz ayını işaret etti. Bakan Bilgin, yeni düzenleme ile birlikte Temmuz ayında tüm çalışanların yüzünün güleceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Son dakika haberi: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin temmuz zammı bekleyen milyonlarca çalışanı ilgilendiren açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yaptığı açıklamada Temmuz ayında enflasyon farkı müjdesi vermişti. Bugün de yeni bir açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Bakan Bilgin, milyonlarca çalışanın yüzünü güldürecek bir düzenlemenin Temmuz ayında yürürlüğe gireceğini söyledi.
 

Temmuz zammı açıklaması geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, son dakika açıklamasında Çalışanları ve emeklilerini enflasyon karşısında ezdirmeyeceklerini belirterek Temmuz dönemi için zam sinyalleri verdi. Çalışanların yüzünün güleceği bir düzenlemenin Temmuz ayında gerçekleşeceğini belirten Bakan Bilgin, Türkiye'nin bunu yapacak gücü olduğunu söyledi.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan da açıklamıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dün katıldığı bir programda yaptığı açıklamada Türkiye'nin ekonomik programını kararlılıkla uygulanacağını belirterek Temmuz ayında çalışanların rahatlayacağı bir düzenleme geleceğini söylemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında Temmuz ayı için enflasyon farkını işaret ederken Ocak ayında da yeni düzenlemelerin yolda olduğunu dile getirmişti. Başkan Erdoğan açıklamasının devamında ise 2023 Şubat Mart ayını işaret ederek enflasyonla ilgili sorunların bu aylardan itibaren geride kalacağını dile getirmişti.