Balıkçının Günlüğü filmi konusu, oyuncuları ve incelemesi

TAKİP ET

Balıkçının Günlüğü filmi Netflix üzerinden yayınlandı. Film tutkunları Balıkçının Günlüğü filmi konusu, oyuncuları ve incelemesini araştırmaya başladı.

Reklam
Reklam

Online dizi film platformu Netflix’in yeni filmi Balıkçının Günlüğü izleyiciyle buluştu. Orijinal adı The Fisherman’s Diary olan film başta Kamerun olmak üzere birkaç farklı ülkede geçiyor.

Duygusal bir temaya sahip olan film gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır. Güçlü kadına vurgu yapılan film 4 Nisan tarihinde Netflix üzerinden yayınlandı. Filmde yer verilen “Okumak, kadınlar için bir hiçtir. Okula gidenler aptaldır. Kadınlar okumaya, eğitim için gitmez.” Cümlelerin ardından kadının her şeyi başarabileceği çok içten ve samimi şekilde aktarılmıştır. Filmde aile mesleği olan balıkçılığı ailenin tek kızı olan Ekah’ın hastalanan annesine bakmak için aile mesleğine girişmesi üzerine yaşanılan olaylar dikkat çekiyor.

Balıkçının Günlüğü filmi konusu

Balıkçı olan Solomon kızı Ekah ile tuttuğu balıkları satmaktadır. Baba ve kız çok iyi anlaşmaktadır. Ancak Solomon Ekah henüz 12 yaşındayken hayatını kaybeder. Ekah küçük yaştan itibaren enerjik, hayat dolu bir çocuktur. Ayrıca içinde büyük bir okuma isteği vardır. Ancak bu istek yerine getirilmez. Çünkü yerli halk kızların okumaması gerektiğini, kadınların bir hiç olduğunu söyler. Ekah okula giden yaşıtlarını gördükçe çok üzülür.

Hasta annesinin ölümüyle sarsılan Ekah, annesinin eski eşyalarını karıştırır ve bulduğu notları okumaya çalışır. Okuduğu bir kitapta güçlü bir kadından etkilenir ve hayata cesur şekilde atılır.

Balıkçının Günlüğü filmi oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Enah Johnscot’ın yer aldığı filmde Kang Quintus, Ramsey Nouah, Faith Fidel, Cosson Chinepoh, Prince Sube, Ndamo Damarise, Nebal Godwill Awantu, Onyama Laura gibi isimler yer almaktadır.

Film IMDB üzerinde 7.1 puanla başarısını ortaya koymuştur.

balıkçının günlüğü film izle balıkçının günlüğü film balıkçının günlüğü film ekşi balıkçının günlüğü filmi nerede çekildi