Balıkesir'de 24 yaşındaki polis memuru Kübra Açar astsubay sevgilisi tarafından öldürüldü

TAKİP ET

Dehşetin adresi Balıkesir'in Bandırma ilçesine oldu. 28 yaşındaki Burkay Uğur Can isimli astsubay polis memuru sevgilisi 24 yaşındaki Kübra Açar'ı 3 el ateş ederek öldürdükten sonra intihar etti.

Reklam
Reklam

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olay Yenice Mahallesi'nde rüzgar tribünlerinin bulunduğu alanda yaşandı. Alınan bilgiye göre rüzgar tribünü tesisinde çalışan güvenlik görevlileri silah sesi duyduktan sonra alanı kontrol etti. Bölgede bulunan bir otomobilin yanında iki kişinin kanlar içinde bulunduğunu gören güvenlik görevlileri hemen durumu sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi.

Polis sevgilisini öldürüp intihar etti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede hareketsiz yatan iki kişinin Hayatını kaybettiğini tespit etti. Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında hayatını kaybeden kişilerin Jandarma Komutanlığı'nda astsubay olarak görev yapan Burkay Urcan’ın ve Bandırma Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olarak görev yapan Kübra Açar’a ait olduğu tespit edildi.

Alınan bilgiye göre ilk incelemede Burkay Urcan’ın sevgilisi polis memuru Kübra Açar'a, tabanca ile üç el ateş ettikten sonra kendi başına tek el ateş ettiği tespit edildi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından iki gencin cesetleri otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.