Balıkesir'de aranan kayıp taksici İzmir'de ölü bulundu!

TAKİP ET

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde kayıp olarak aranan 55 yaşındaki taksici Atilla Bahçeci, İzmir'in Dikili ilçesinde kendi taksisinin bagajında öldürülmüş olarak bulundu.

Reklam
Reklam

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bulunan otogarda dün saat 13.00 sularında kucağında 2.5 aylık bebeği olan bir kadınla yanında eşi olduğu tahmin edilen bir kişi arasında bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından adam kadının yanından ayrılarak tuvalete gidince kadın bebeğiyle birlikte durakta bekleyen taksilerden birine bindi ve iddiaya göre taksiciye kendisini Sarımsaklı Mahallesi'ne götürmesini istedi. 

Tuvaletten dönen adam, kadının bebek arabasıyla çantaları bırakıp kaçtığını anlayınca Atilla Bahçeci'nin kullandığı taksiye binerek otogardan ayrılırken taksi şoförü Atilla Bahçeci'nin aracı otogardan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Bahçeci'nin arkadaşları çoktan dönmesi gereken taksinin durağa gelmediği fark edince durumu polis ve jandarmaya bildirdiler. O sırada Bahçeci'nin ailesi de polise kayıp ilanı verdi.



TELEFONUN SİNYALİ EN SON DİKİLİ'DE GÖRÜLDÜ

Polis ekipleri, verilen kayıp ilanı sonrası bölgede bulunan MOBESE ve güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alırken Atilla Bahçeci'nin telefonun sinyalinin en son İzmir'in Dikili ilçesinde geldiğini belirlediler. Ekipler çalışmalarını Salihleraltı mevkii civarından yoğunlaştırmaya başladı. 

Arama çalışmaları ara vermeden devam ederken gelen bir ihbarı değerlendiren ekipler Gülkent mevkiine yakın sazlık alanda Atilla Bahçeci'nin taksisine ulaştılar. Araçta yapılan incelemelerde ise Bahçeci'nin cansız bedeni aracın bagajında kanlar içinde bulundu.

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ!

Atilla Bahçeci'nin cansız bedeni üzerinde yapılan ilk incelemelerde bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenirken jandarma ve savcılığı olay yeri inceleme işlemlerinin tamamlanması sonrası Bahçeci'nin otopsi yapılması için Dikili Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Bölgede geniş çaplı bir çalışma başlatan jandarma ve polis ekipleri Atilla Bahçeci'nin ölümüne neden olan şahıs veya şahısların yakalanabilmesi için çevredeki çiftliklerde güvenlik kamerası kayıtlarını toplamaya başladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

balıkesir kayıp taksici Atilla Bahçeci izmir