Balıkesir'de deprem! Kandilli Rasathanesi son depremler

TAKİP ET

Balıkesir'in Gönen ilçesinde deprem olduğu bildiriliyor. İstanbul ve çevrelerinde de hissedilen depremin merkez üssü Gönen ilçesi olarak açıklandı. AFAD, depremin büyüklüğü ve derinliği ile ilgili bilgi aktardı. Saat 18.44 sularında meydana gelen sarsıntının şiddeti ise 4.6 olarak kayıtlara geçti.

Reklam
Reklam

Balıkesir’in Gönen ilçesinde deprem olduğu bildiriliyor. İstanbul ve çevrelerinde de hissedilen depremin merkez üssü Gönen ilçesi olarak açıklandı. AFAD, depremin büyüklüğü ve derinliği ile ilgili bilgi aktardı. Saat 18.44 sularında meydana gelen sarsıntının şiddeti ise 4.6 olarak kayıtlara geçti. Kandilli Rasathanesi ise Balıkesir Gönen merkezli depremin şiddetini 4.8 olarak açıkladı. İstanbul, Bursa ve Çanakkale’de de hissedilen depremin kısa süreli korku ve panik yaşattığı öğrenildi. İşte Balıkesir Gönen’de meydana gelen depremle ilgili tüm detaylar…

Balıkesir'de Deprem

Balıkesir'in Gönen ilçesinde saat 18.44 sularında 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD'ın açıklamasına göre, yerin 12.32 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem İstanbul, Bursa ve Çanakkale2de de hissedildi.

Büyük Korku ve Panik Yaşandı

AFAD, depremin büyüklüğünü 4.6 olarak duyururken Kandilli Rasathanesi ise deprmein şiddetini 4.8 olarak paylaştı. Depremin derinliği ise Kandilli Rasathanesi tarafından 8.4 km olarak açıklandı. Marmara genelinde başta İstanbul, Bursa ve Çanakkale'de hissedilen sarsıntı büyük korku ve panik yaşattı.

Olumsuz Bir İhbar Yok

Balıkesir Gönen'de meydana gelen ve kısa süreli panik yaşatan depremle ilgili açıklama yapan AFAD, 'Gönen ilçesinde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem sonrası an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz.' ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'dan Açıklama

Balıkesir'in Gönen ilçesinde meydana gelen depremle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 'Deprem çok kısa sürdü. Şu an için olumsuz bir durum yok.' ifadelerini kullandı.