Balkan Ninnisi Ertan kimdir, gerçek adı ne? Emre Bey kimdir, kaç yaşında?

TAKİP ET

 TRT ekranlarında yayınlanacak olan Balkan Ninnisi dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. İlk bölümü büyük bir heyecanla beklenen diziyle ilgili araştırmalar devam ederken dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan Emre Bey'in özel hayatı da mercek altına alındı. Dizide Ertan karakterine hayat verecek olan oyuncu Emre Bey'in yaşı, memleketi ve oynadığı diziler başta olmak üzere hayatı hakkındaki pek çok detay araştırılmaya başlandı.

Reklam
Reklam

 TRT ekranlarında yayınlanacak olan Balkan Ninnisi dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. İlk bölümü büyük bir heyecanla beklenen diziyle ilgili araştırmalar devam ederken dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan Emre Bey’in özel hayatı da mercek altına alındı. Dizide Ertan karakterine hayat verecek olan oyuncu Emre Bey’in yaşı, memleketi ve oynadığı diziler başta olmak üzere hayatı hakkındaki pek çok detay araştırılmaya başlandı. Yeni dizi Balkan Ninnisi’nin Ertan’ı Emre Bey hakkında araştırmalar devam ediyor. Dizinin başrolünde olan ve tanıtımlarda dikkat çeken oyuncu Emre Bey hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ediyor. Peki, Balkan Ninnisi Ertan kimdir, gerçek adı ne? Emre Bey kimdir? Emre Bey kaç yaşında, nereli? Emre Bey hangi dizilerde oynadı? Emre Bey sevgilisi var mı? İşte tüm detaylar…

Balkan Ninnisi Bu Akşam Başlıyor

Uzun bir süredir tanıtımlarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan yeni dizi Balkan Ninnisi bu akşam ilk bölümüyle TRT ekranlarında başlıyor. Salı akşamlarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanan dizi izleyici tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Emre Bey Kimdir?

TRT ekranlarının yeni dizisi Balkan Ninnisi’nin Ertan’ı oyuncu Emre Bey, 28 Şubat 1997 yılında İstanbul’da doğdu. 2015 yılında henüz lise öğrencisiyken Aşk Zamanı dizisinde rol aldı. 2016 yılında üniversite eğitimi alırken Adı Efsane dizisi ile adını duyurdu. Daha sonra oyunculuk kariyerine çeşitli yapımlarda devam eden Emre Bey, Balkan Ninnisi dizisinde başrolde yer alacak.