Balkan Ninnisi hangi günler yayınlanıyor! Balkan Ninnisi ne zaman, hangi kanalda?

TAKİP ET

Balkan Ninnisi dizisi televizyon ekranlarında yerini almaya hazırlanıyor. Yaz aylarını süsleyecek olan dizinin oyuncu kadrosu ve yayın günü merak ediliyor. Peki, Balkan Ninnisi dizisinin dizisi hangi günler yayınlanacak? Balkan Ninnisi dizisi hangi kanalda ne zaman başlıyor?

Reklam
Reklam

Televizyon ekranlarında sezonun sona ermesi ile birlikte yaz dizileri merakla bekleniyor. Bu sezon TRT 1 ekranlarında da yaz ayları bir Hayli renkli geçecek gibi görünüyor. Yeni dizileri peş peşe yayına almaya hazırlanan TRT'nin en çok merakla beklenen dizilerinden biri Balkan ninnisi dizisi oldu. İlk bölümüyle yayına başlamaya hazırlanan Balkan Ninnisi dizisi hakkında detaylar da merak ediliyor. Peki, Balkan Ninnisi dizisi ne zaman başlıyor? Balkan Ninnisi hangi günler yayınlanıyor? Balkan Ninnisi oyuncuları ve konusu ne?
 

Balkan Ninnisi hangi günler yayınlanıyor?

TRT 1 ekranlarında yaz aylarında yerini almaya hazırlanan Balkan ninnisi yayın günü ve yayın tarihi merak ediliyor. TRT 1'in yeni dizisi Balkan Ninnisi salı akşamları yayınlanacak. Yeni sezonda da devam edeceği tahmin edilen Balkan Ninnisi dizisi bir anlamda Masumlar Apartmanı'nın yerini dolduracak.

Balkan Ninnisi Ne zaman başlıyor?

Yaz aylarına damga vurmaya hazırlanan Balkan Ninnisi nesi yayın tarihi de belli oldu. Başrollerinde Emre Bey ve Merih Öztürk'ün rol aldığı Balkan Ninnisi ilk bölümü ile 21 Haziran Salı akşamı TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.
 

Balkan Ninnisi oyuncuları

Balkan Ninnisi dizisinin başrollerini Emre Bey ve Merih Öztürk paylaşıyor. Balkan Ninnisi oyuncu kadrosu şöyle;
Oyuncu                              Karakter
Erdal Özyağcılar                Süleyman
Özlem Türkad                    Neriman
Merih Öztürk                     Jovanka
Emre Bey                            Ertan
Gözde Çığacı                      Gülsüm
Hakan Boyav                     Daniel
Suzana Akbelge
Deniz Gürkan                    Gülbahar
Erman Saban                     Hayati
Sarp Bozkurt                      Arif
Süleyman Kara                  Mustafa
Mustafa Jašar   
Kaan Turgut                       Pavel
Bedija Begovska              
Elyesa Kaso       
Can Kolukısa     
Filiz Ahmet        
Slagana Vujosevic

Balkan ninnisi konusu ne?

Balkan Ninnisi dizisinin senaryosunu Uğur Uzunok kaleme alıyor. Yaz aylarında ilgi göreceğini tahmin edilen dizi Üsküp'te yer alan ve Osmanlı'dan Miras kalan Taşköprü üzerinde çekiliyor. Dizide iki gencin büyük aşkı ve ailelerinin karşı çıkması anlatılıyor.