Balkan Ninnisi Jovanka kimdir, Türk mü? Merih Öztürk kimdir, kaç yaşında?

TAKİP ET

TRT ekranlarında yayınlanacak olan Balkan Ninnisi dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayın hayatına başlıyor. Büyük bir merakla beklenen dizinin tanıtımları oldukça ses getirmiş ve izleyiciyi bir hayli meraklandırmıştı. Dizinin konusu, çekimlerinin yapıldığı mekanlar kadar oyuncu kadrosu da dikkat çekti. Özellikle başrol oyuncularıyla dikkat çeken dizi hakkında araştırmalar sürüyor.

Reklam
Reklam

TRT ekranlarında yayınlanacak olan Balkan Ninnisi dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayın hayatına başlıyor. Büyük bir merakla beklenen dizinin tanıtımları oldukça ses getirmiş ve izleyiciyi bir hayli meraklandırmıştı. Dizinin konusu, çekimlerinin yapıldığı mekanlar kadar oyuncu kadrosu da dikkat çekti. Özellikle başrol oyuncularıyla dikkat çeken dizi hakkında araştırmalar sürüyor. Balkan Ninnisi dizisinin başrol oyuncuları arasında olan ve dizide Jovanka karakterine hayat veren Merih Öztürk’ün özel hayatı da izleyici tarafından mercek altına alındı. Dizinin dikkat çeken oyuncuları arasında yer alan Merih Öztürk’ün özel hayatı merak konusu oldu. Peki, Merih Öztürk kimdir? Merih Öztürk kaç yaşında, nereli? Merih Öztürk hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Merih Öztürk Kimdir?

Balakn Ninnisi’nin Jovanka’sı Merih Öztürk, 28 Aralık 1999 yılında Düzce’de dünyaya geldi. Best Model Of Turkey 2018 üçüncüsü olan Öztürk, 6 yaşından itibaren oyunculukla ilgilenmeye başladı. Oyunculuk eğitimine devam ederken İngiltere’de yayınlanan Liverpool Victoria reklamında rol aldı. Blu TV’de yayınlanan Börü 2039 isimli bilimkurgu dizisinde Güney karakterine hayat verdi. 

Merih Öztürk’ün Rol Aldığı Yapımlar

-    İki Aile

-    Son Osmanlı Yandım Ali

-    TRT Çocuk Reklamı

-    Veet reklamı

-    Nerde O Yeminler

-    Danette reklamı

-    Transist reklamı

-    Börü 2039

Balkan Ninnisi Ne Zaman Başlıyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Balkan Ninnisi dizisi bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle evlerinize konuk olacak. Bu akşamdan itibaren her Salı yepyeni bölümleriyle ekrana gelecek olan dizinin çekimleri Üsküp’te gerçekleşiyor.