Balkan Ninnisi nerede çekiliyor, hangi ülkede? Üsküp nerede?

TAKİP ET

TRT ekranlarının yeni dizisi Balkan Ninnisi için nefesler tutuldu. Uzun zamandır merakla beklenen yeni dizi ile ilgili tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılırken bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan dizinin çekimlerinin nerede yapıldığı ise merak edilenlerin başında yer alıyor. Balkan Ninnisi dizisinin nerede çekildiği ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı meraklıları tarafından araştırılıyor.

Reklam
Reklam

TRT ekranlarının yeni dizisi Balkan Ninnisi için nefesler tutuldu. Uzun zamandır merakla beklenen yeni dizi ile ilgili tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılırken bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan dizinin çekimlerinin nerede yapıldığı ise merak edilenlerin başında yer alıyor. Balkan Ninnisi dizisinin nerede çekildiği ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı meraklıları tarafından araştırılıyor. Tanıtımlarıyla uzun bir süredir izleyicinin dikkatini çeken yeni dizi Balkan Ninnisi, TRT ekranlarında yayınlanacak. Bu akşam ilk bölümüyle görücüye çıkacak olan diziyle ilgili merak edilen pek çok detay var. Bunların başında ise dizinin çekildiği yerler geliyor. Peki, TRT Balkan Ninnisi nerede, hangi ülkede çekiliyor? Üsküp nerede? Balkan Ninnisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar…

Balkan Ninnisi Nerede Çekiliyor?

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan yeni dizi Balkan Ninnisi, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekiliyor.

Üsküp Nerede?

Vardar Nehri’nin iki tarafına kurulmuş olan Üsküp, Makedonya’nın başkentidir. 500 sene boyunca Osmanlı İmparatorluğu’nun egemenliğinde kalan Üsküp’te Türk çarşısı, kale, camiler, taş köprüler ve çok sayıda kültürel, tarihi yapılar bulunmaktadır. 

Balkan Ninnisi Oyuncu Kadrosu

Balkan Ninnisi oyuncu kadrosunda, Özlem Türkad, Erdal Özyağcılar, Emre Bey, Gözde Çığacı, Suzana Akbelge, sarp Bozkurt, Merih Öztürk, Kaan Turgut ve Erman Saban gibi isimler yer alıyor.

Balkan Ninnisi Konusu Nedir?

Farklı milletlerden olan iki gencin aşkları uğruna verdikleri mücadeleyi konu alan Balkan Ninnisi, yolları önceden kesişen ve tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirlerine aşık iki gencin yaşamlarından kesitleri ekrana taşıyacak. 

Balkan Ninnisi Ne Zaman Başlıyor?

İlk bölümü 21 Haziran 2022 Salı (bu akşam) ekrana gelecek olan Balkan Ninnisi, her Salı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.