Balkan Ninnisi oyuncuları kimler? Balkan Ninnisi konusu nedir? Balkan Ninnisi senaristi kim? Balkan Ninnisi ne zaman yayınlanacak?

TAKİP ET

Yapımlarıyla adından sıkça söz ettiren TRT yeni sezona bomba yapımlarla hazırlık yapıyor. 2022 - 2023 yıllarında TRT dijital platformunda yayınlanması beklenen Balkan Ninnisi dizisi merak edilen yapımlar arasında yerini aldı. Romantik komedi kategorisinde yer alan Balkan Ninnisi izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, Balkan Ninnisi oyuncuları kimler? Balkan Ninnisi konusu nedir? Balkan Ninnisi senaristi kim? Balkan Ninnisi ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı…

Reklam
Reklam

2022 – 2023 sezonunda TRT ekranlarında yayınlanması planlanan Balkan Ninnisi adı dizi birçok kişi tarafından merak edilmeye başladı. Birbirinden farklı ve güzel yapımları izleyici karşısına çıkaran TRT yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Romantik komedi dizisi olarak izleyiciyle buluşacak olan Balkan Ninnisi hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler internette araştırma yapıyor. TRT dijital bir platform açıyor. İlk yayınlayacağı yapımlardan biri olan Balkan Ninnisi de merak uyandırıyor. Dizinin oyuncu kadrosu, senaristi, ne zaman yayınlanacağı konuları merak edilmektedir. Peki, Balkan Ninnisi oyuncuları kimler? Balkan Ninnisi konusu nedir? Balkan Ninnisi senaristi kim? Balkan Ninnisi ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

 
Balkan Ninnisi Dizisi Oyuncuları Kimler?
Birbirinden güzel yapımlarıyla izleyicilerin dilinden düşmeyen TRT ekranları Balkan Ninnisi dizisini ekranlara taşıyacak. 2022 yılında birbirinden başarılı dizilere imza atan TRT çok yakında dijital bir platform açıyor. TRT dijital platformunun ilk dizilerinden birisi de Balkan Ninnisi olacak. Balkan Ninnisi dizisinin oyuncu kadrosu henüz kesinleşmiş değil. Dizide oynayacak oyuncuları seçme çalışmaları son hız devam ediyor.  Birçok kişi dizi hakkında araştırma yaparken henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Dizi için görüşmeler devam ediyor.

 
Balkan Ninnisi Dizisinin Senaristi Kim?
Balkan ninnisi dizisi romantik bir komedi dizisi olacak. Ülkemizde en zor işlerden birisi seyirciyi güldürmek. TRT bu konuda ciddi bir girişimde bulunarak Balkan ninnisi isimli diziyi hazırlıyor. Balkan ninnisi dizisinin senaristleri ise Uğur Uzunok ve ekip arkadaşları olacak. Dizinin çok uzun olmayacağı ve komedi içerdiği için suresinin de kısa tutulacağı ilk gelen bilgiler arasında.


 
Balkan Ninnisi Dizisi Konusu Hikayesi Nedir?
TRT dijital platformunda yayınlanacak olan Balkan ninnisi dizisinin Üsküp’lü bir genç kızla bir Türk gencinin aşkını konu alacağı belirtildi. Üsküp Osmanlı Devleti zamanında bir Türk yurdudur ve halkının da çoğu Türk kökenlidir. Bu tarihsel merakın sonucu olarak Üsküp’e gezmeye giden yakışıklı bir Türk orada kendinden biri olarak hissettiği güzel bir kıza gönlünü kaptırır. Hem komik hem de romantik güzel bir hikaye Balkan Ninnisi dizisi olarak karşımıza çıkacak.


 
Balkan Ninnisi Ne Zaman Hangi Kanalda Yayınlanacak?

TRT dijital kanalının ne zaman yayına başlayacağı henüz bilinmiyor. Ancak TRT yayınlanacak dizi film ve programları şimdiden hazırlamaya başladı. Balkan Ninnisi dizisi de TRT dijital de muhtemelen 2022 Eylül ayında izleyici ile buluşacak. 

Balkan Ninnisi Balkan Ninnisi konusu nedir Balkan Ninnisi senaristi kim Balkan Ninnisi ne zaman yayınlanacak TRT TRT dijital