Bandırmaspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle | A Spor Bandırma Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Bandırmaspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle, A Spor Bandırma Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri, Bandırma Sivas özet A Spor, Bandırmaspor Sivasspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunun ikinci gününün ilk maçında Bandırmaspor Sivasspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Geçen turda Yeni Malatyaspor’u 3-2 yenerek son 16 turuna kalan Bandırmaspor Sivasspor ile bugün evinde oynayacağı maçı kazanarak bir Süper Lig takımını daha evine yollamak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de oynadığı son maçta deplasmanda Gaziantep FK’ya 5-1 gibi farklı bir sonuçla mağlup olan Sivasspor Bandırmaspor ile bugün oynayacağı maçı kazanarak kupada moral bulmak ve çeyrek finale yükselmek istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.  Futbol severler ise Bandırmaspor Sivasspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Bandırmaspor Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan Bandırmaspor Sivasspor maçı bugün saat 13.30’da Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Bandırmaspor Sivasspor maçında Volkan Bayarslan düdük çalacak.
Bandırmaspor Bir Süper Lig Ekibini Daha Evine Yollamak İstiyor
Kendi liginde şampiyonluk mücadelesi veren ve geçen turda Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’u elemeyi başaran Bandırmaspor Sivasspor ile bugün oynayacağı maçı da kazanarak bir Süper Lig ekibini daha evine göndermenin hesaplarını yapıyor. 
Sivasspor’da 3 Eksik Var
Süper Lig’de aldığı 5-1’lik Gaziantep FK mağlubiyetiyle morali bozulan Sivasspor bugün oynayacağı Bandırmaspor maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı beyazlı ekip kupada hata yapmak istemiyor. Sivasspor’da Leke James, Ahmet Oğuz ve Hakan Arslan maç kadrosunda yer almayacak.
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundan itibaren VAR uygulaması devreye girecek. Yani bütün maçlarda VAR hakemi de olacak.
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi Ne Zaman?
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi, 11 Şubat Cuma günü saat 14.30'da yapılacak. Kura çekimi A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan çeyrek final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar çift maç eleme usulüne göre yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Çeyrek final müsabakaları 1, 2 ve 3 Mart'ta, yarı final 1. maçları 19, 20 veya 21 Nisan, yarı final 2. maçları ise 10, 11 veya 12 Mayıs tarihlerinde oynanacak.
Bandırmaspor Sivasspor maçı özeti için tıklayınız

Bandırmaspor Sivasspor maçı özeti Bandırma Sivas özet A Spor Ziraat Türkiye Kupası son 16 Süper Lig