Banka Hesabınıza Anında 30 Bin TL Yatırılıyor! Tüm Vatandaşlar Bu Ödemeden Faydalanabiliyor PTT Açıkladı!

TAKİP ET

Banka hesabınıza başvuruda bulunmanız halinde 30 bin TL ödeme yatırılıyor. Çalışan vatandaşlar da alıyor emekliler de alıyor.

Reklam
Reklam

 Acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için sizlerde PTT üzerinden gerçekleştirilen bu duyuruyu inceleyerek başvurunuzu yapabilir ve ihtiyacınız kadar nakiti anında alabilirsiniz. Peki nasıl başvuru yapılır? Başvuru koşulları neler? Ayrıntılar haberimizin devamında sizlerle...

Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara PTT tarafından ödeme verilecek. PTT yaptığı kampanya açıklamasında, bireysel müşterilerine 30 bin TL'ye kadar Denizbank üzerinden nakit vereceğini belirtti. PTT üzerinden Denizbank ile anlaşmalı olarak verilecek olan bu kredide, PTT şubeleri üzerinden ya da PTT şubelerine gitmenize gerek kalmadan cep telefonunuz üzerinden başvurularınızı yapabilir, 36 ay vadeli 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli seçenekleri ile nakit kredi çekebilirsiniz.

PTT ve Denizbank Anlaşmalı Olarak 30 Bin TL Veriyor

PTT ve Denizbank anlaşmalı olarak yeni bir kredi kampanyasına imza attı. Sizlerde nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için gerçekleştirilen bu kredi kampanyasına başvurabilir ve anında hesabınıza ihtiyacınız kadar nakit aktarabilirsiniz. Kredi kampanyasında vade süreleri ise 36 ay vadeli 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli olarak sunulmaktadır. Başvuru işlemlerinizi PTT şubelerinden, mobil bankacılık hizmetlerinden, müşteri hizmetlerinden ya da Denizbank resmi internet adresinden yapabilirsiniz.

Başvuruda bulunduktan sonra sizlere anında sonuç iletilecektir ve onaylanan tutarın ne kadar olduğunu görüntüleyebileceksiniz. PTT yaptığı duyurunun ardından Ramazan Bayramı için verilecek olan bu kredilerde vatandaşların kredi puanına göre, faiz oranlarından faydalandırılarak Denizbank üzerinden nakit verileceğini ifade etti. PTT üzerinden başvuruda bulunmak isteyen kişilere Denizbank tarafından yapılan sistem tarafından işlemler gerçekleştirilerek, anında kredi kullandırılacak.

PTT Anlaşmalı 30 Bin TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar en yakın PTT şubesine müracaat ederek kimlik belgeleri ile işlemleri tamamlayabilecek ve onaylandığı taktirde talep ettikleri krediyi anında kullanmaya başlayabilecekler. Daha önce bankalardan kırmızı kalem almadıysanız ve bu borçları kapattıysanız 30 bin TL'ye kadar Denizbank üzerinden sunulan krediden faydalanabilirsiniz. Banka kredi puanı düşük olanlar içinde başlatılan bu kampanyaya katılmak isteyenler, PTT şubelerine giderek ya da cep telefonları aracılığıyla PTT yazıp boşluk bırakarak, kimlik numarasını yazarak bu mesajı 30 50 numarasına iletecek ve başvuru işlemini tamamlayacak.

Emekli maaşınızı Denizbank üzerinden alıyor olmanız durumunda 30 bin TL'ye kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi fırsatı da tarafınıza sağlanmaktadır. Başvuru işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra banka kısa bir değerlendirme sonucunda sizlere sonucu iletecektir. Aynı zamanda kısa mesaj ile başvuruda bulunanlar kredi kullanmak istiyorlarsa, ev ya da iş adreslerinde de onaylı tutarı Denizbank personeli yardımı ile çekebilecek.