Bankada parası olanın aklı başından gidiyor! Vatandaş bulutların üstünde! Faizler patladı! 40.000 TL'si olan 32 günlük faizle kaç TL kazanır?

TAKİP ET

Birikim yapmak hemen her insanın hayatının önemli bir kısmında yer almaktadır. Bu birikimleri doğru şekilde değerlendirmek önemlidir. Parasını bankada tutanları müjde bekliyor. Bankada birikim oluşturan kişiler için sevindirici haberler var. 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranlarında ciddi bir uçuş oluşturdu. Ayrıca bankaların kendi arasında mevduat faizi rekabeti yapması pek çok müşteri için olumlu oldu. 

Reklam
Reklam

Bankada toplu parası bulunan kişiler için maksimum faiz veren bankaları bilmek önem kazanmıştır. Bu nedenle pek çok insan en fazla faiz veren bankaların hangisi olduğunu bilmek istiyor. Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Fibabanka, Yapı Kredi tarafınca belirlenen otuz iki günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranları oldukça yararlı olacak gibi görünüyor. 

180 gün ödemesiz sıfır faiz oranı ile 225.000 TL anında hesaba yatıyor! Banka Genel Müdürü biraz önce açıkladı


0.99 faizli konut kredisi nasıl hesaplanır? 500 bin, 600 bin, 700 bin, 800 bin, 900 bin ve 1 milyon TL konut kredisi 0.89 ve 0.99 faizle 120 ay vade hesaplama


Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 0.49, 0.64, 0.69, 0,74, 0.79, 0.89 ve 0.99 faizle konut kredisi ve nakit para veriyor! 120 ay taksitle




 

Faiz Oranları ve Mevduat Hesapları Özellikleri 


İster döviz, ister altın ister TL türünde olan birikimlerin bankada korunmasını sağlayan sistemlere mevduat hesapları denilmektedir. Bunlar yeki, amaç ve vadesine göre farklı türlere ayrılıyor. Amacına göre tasarruf ve ticari mevduat olarak iki çeşittir. Vadesine göre olanlar da vadeli, vadesiz, birikimli, kırık vadeli ve ihbarlı mevduat olmak üzere beşe ayrılır. Hepsinin özellikleri birbirinden farklıdır. 



Tasarruf yetkisine ve para cinsine göre de hesapları sınıflamak mümkün olmaktadır. Faiz ise paranın maliyetidir. Banka, müşterilerden topladıkları mevduatı diğer müşterilere kredi olarak kullandırdığı için bu işlemlerden oluşacak maliyet faizde belirleyici olacaktır. Bankaların sunmuş olduğu faiz oranları değişkendir. Bu nedenle hesap açmadan önce en iyi seçenek için araştırma yapmak faydalı olacaktır. 

Parasını Bankada Tutan Kazanacak!


Günümüzde birikimlerini bankalarda tutanlar için bazı avantajlar öne çıkmaya başlamıştır. Yüksek mevduat faiz oranı sunan banka hangisiyle oraya yönelmek elde edilecek gelirin daha da yüksek olmasına yardım etmektedir. Bu noktada aktif hizmet veren pek çok banka bulunmaktadır. Değerlendirme yaparken doğru hesap yapmak gerekiyor. Bankada parasını tutanlar için önemli bir kazanç fırsatının bulunduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. Böylece tam da üst düzeyde kazançlar elde etmeniz mümkün olacaktır.