Bankalar Cumartesi günü açık mı? Bugün bankalar çalışıyor mu? Hafta sonu bankalar açık mı, kapalı mı?

TAKİP ET

Bankaların çalışma saatlerinin değişeceğine dair haberlerin gündemde yer almasının ardından Cumartesi günü bankaların açık olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Bankalarda hafta sonu çalışma planının devreye alınacağı gündeme gelirken hafta sonu bankaların açık mı yoksa kapalı mı olacağı sorularına da yanıt aranmaya başlandı. Bankaların hafta sonu da hizmet verip vermeyeceği araştırılan konuların başında yer aldı.

Reklam
Reklam

Bankaların çalışma saatlerinin değişeceğine dair haberlerin gündemde yer almasının ardından Cumartesi günü bankaların açık olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Bankalarda hafta sonu çalışma planının devreye alınacağı gündeme gelirken hafta sonu bankaların açık mı yoksa kapalı mı olacağı sorularına da yanıt aranmaya başlandı. Bankaların hafta sonu da hizmet verip vermeyeceği araştırılan konuların başında yer aldı. Bankaların Cumartesi günü tam gün hizmet vermeye hazırlandığı iddialarının ardından gözler hafta sonuna çevrildi. Peki, bankalar Cumartesi günü açık mı? Hafta sonu bankalar açık mı, kapalı mı? Cumartesi günü bankalar çalışıyor mu? Cumartesi günü bankalar saat kaça kadar açık olacak? İşte tüm detaylar…

Bankalar Cumartesi Açık Mı?

Bankaların çalışma saatlerine düzenleme geliyor. Normalde tatil olan Cumartesi günü için bankalarda yeni bir düzenlemeye gidiliyor. Özel bir bankanın müşterilerine verdiği bilgilere göre, Cumartesi günleri saat 10.00-17.00 arasında şubenin müşterilere hizmet vermeye başlayacağı aktarıldı. Söz konusu pilot uygulamasının yapılacağı şubede tüm bankacılık hizmetlerinin normal hafta arası gibi gerçekleşeceği belirtildi.



Cumartesi Hangi Banka Çalışacak?

Cumartesi günü tam gün çalışacak olan pilot bankanın ismi açıklandı. Bu kapsamda Yapı Kredi Bankası İstanbul Şaşkınbakkal şubesi Cumartesi günü tam gün müşterilerine hizmet verecek. Şubenin Cumartesi günü saat 10.00-17.00 arasında hizmet vermeye başlayacağı belirtildi. Pilot uygulamanın yapılacağı söz konusu şubede tüm bankacılık hizmetleri normal hafta arası gibi gerçekleşecek ve herhangi bir aksama yaşanmayacak.

Bankalar Hafta Sonu Açık Mı?

Bilindiği gibi bankalar hafta sonu hizmet vermiyor. Ancak Cumartesi günü çalışma konusunda bazı bankaların da çalışma içerisinde olduğu belirtiliyor.