Bankalar son dakika olarak açıkladı! Emekli olup, maaş kartınız da varsa 12.000 TL ödeme verilmekte! Emeklinin içi kıpır kıpır oldu

TAKİP ET

Peş peşe yeni açıklamalar yapıldı. Emekli olan vatandaşlara hemen nakit kredi kampanyası start almış durumda. Emekli olup, maaş kartınız da varsa 12.000 TL ödeme verilmekte!

Reklam
Reklam

Emekli olan vatandaşlar, maaş kartı üzerinden 12 bin TL ödeme alabilmek istiyorsa bu habere ilgi etsin. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden alacağınız bu gereksinim kredilerinde gelir belgesi istenmiyor.  Özel bankalar doğrultusundan başlatılan bu kampanya birtakım özel bankalar doğrultusundan da kullanılmaya başlandı. Emekli olan vatandaşlar 12 bin TL ödeme alabilmek istiyorlarsa, 3 sene vadeye kadar işlemlerini gerçekleştirebilmektedirler. 12000 TL kredi müracaatı amacıyla alttaki bankalar üzerinden başvurunuzu anında yapabilirsiniz. 



3 dakikada 45.000 TL almak ister misiniz? Bunu kim istemez ki! Son dakika banka nakit ödeme kampanyasını duyurdu ve rekor başvuru geldi!


Emeklinin yüzü hafta sonu güldü! Kamu ve özel bankalar harekete geçti, 5.000 TL karşılıksız para hesaplara yatmaya başladı


Bankalardan kredi çektiyseniz bayram ettirecek haber geldi! Bunu yapanlara para iadesi yapılacak! Binlerce liranızı almayı unutmayın!


2 bankadan akşam saatlerinde son dakika açıklaması geldi! Ehliyeti olan için 11.250 TL ödeme yapılacak! Son gün detayı önemli


Yalnızca bu bankaların kart sahipleri alacak! Meclis onay verdi! 15.000 TL hesaplara yatacak! Her şey hazır!


 

Yapı Kredi Bankası


Bankalar son dakika olarak açıkladı! Emekli olup, maaş kartınız da varsa 12.000 TL ödeme verilmekte! Emeklinin içi kıpır kıpır oldu. Yapı Kredi Bankası bağlamında müracaatlarını gerçekleştirecek olan vatandaşlara hızlı ve acil tüketici kredisi kampanyasına katılmak istiyorlarsa, 3 sene vadeye kadar bu banka üzerinden kredi imkanından faydalanabiliyor. Nakit ihtiyacınızın olması halinde bu banka şubelerine gitmeden SMS atarak süratli bir şekilde kredi müracaatı yapabilirsiniz. Sms göndererek, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar cep telefonları üzerinden SMS atarak yapılan müracaat ardından kredi onayı alacak olan vatandaşlar 2 dakika içinde kredi prosedür neticesi verilebilecek ve onaylanan tutar kadar kredi hesaplara yatacaktır. En yakın banka şubesine giderek prosedürlerinizi basit bir şekilde yapılabilir ya da bu bankanın mobil programı üzerinden de Emekli Kredisi kullanabilirsiniz. 


 

Odeabank


Özel bankalardan biri olan Odeabank kendi bünyesinde emekli maaşı alan vatandaşlar bağlamında startını vermiş bulunduğu kampanyada 12000 TL gelir belgesiz kredi vereceğini açıkladı. Düşük faiz oranları ile başlatılan bu kredi kampanyasında, başvurularını gerçekleştirecek olan şahıslara banka 2 dakika amacıylade kredi onayı vermektedir. Nakit ihtiyacınızın olması halinde prosedürleri basit bir şekilde yapabileceğiniz bu kredi kampanyasında ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli olarak prosedür yapabilir. En yakın banka şubesine giderek, yalnızca kimliğinizle eş güdümlü bireysel müşteri temsilcisi üzerinden kredi müracaatını yaptığınız vakit sizlere netice bilgilerine onaylanan tutar, anında hesabınıza yatar. 


 

Ziraat Bankası 


Ziraat Bankası oldukça makul oranlarda tüketici kredisi veriyor. Nakit ihtiyacınızın olması halinde süratli bir şekilde bu bankalar üzerinden kredi başvurunuzu süratli birşekilde yapabileceksiniz. En yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile eş güdümlü 12000 TL kadar kredi kullanabilir ve kullanmış olduğunuz bu kredilerde banka borçlarınızı kapatabilirsiniz. Yapılacak olan kampanya açıklamasıyla eş güdümlü vatandaşlar, süratli bir şekilde olanak sağlanmaktadır.