Bankalarda yeni dönem! Artık Cumartesi günleri de açık olacak: Yapı Kredi pilot banka oldu

TAKİP ET

Bankalarda yeni dönem başlıyor. Artık Cumartesi günleri de bankalar açık olacak. Pilot uygulama ilk olarak Yapı Kredi Bankası tarafından yapılacak. Yapı Kredi Bankası İstanbul Şaşkınbakkal şubesi artık Cumartesi günleri tam gün hizmet verecek.

Reklam
Reklam

Bankaların çalışma saatleri değişiyor.  Özellikle pandemi sürecinde kısıtlı süre ile çalışan ve normalleşmenin başlaması ile beraber yeniden Eski çalışma sistemine dönen bankalar Artık cumartesi günleri de hizmet vermeye hazırlanıyor. Bankaların cumartesi günü mesai yapması için öncelikle pilot bölgede deneme uygulaması yapılacak. Pilot uygulama ise Yapı Kredi Bankası tarafından gerçekleştirilecek.
 

Yapı Kredi Şaşkınbakkal şubesi Cumartesi günleri açık


Yapı Kredi tarafından yapılan duyuruya göre İstanbul'da bulunan Şaşkınbakkal şubesi Artık cumartesi günleri 10.00 ile 17.00 arasında mesai yapacak ve hizmet verecek. Şubenin pilot uygulamayı gerçekleştireceği öğrenilirken hafta içinde yapılan tüm işlemler cumartesi günü de Yapı Kredi'nin şarkı Şaşkınbakkal şubesinde yapılabilecek.

Yapı Kredi Bankası cumartesi günleri çalışmaya başlarken diğer bankaların çalışma günleri ve çalışma saatleri merak edilmeye başlandı. Şu ana kadar diğer bankalardan cumartesi günü çalışacakları yönünde herhangi bir açıklama yapılmadı.