Bankalardan müjdeli haber geldi! 7 bin TL'ye kadar nakit ödeme alabilirsiniz.

TAKİP ET

Acil para ihtiyacı olan vatandaşlara müjde verildi. Bankalar üzerinden düzenli olarak kredi kartı kullanan vatandaşlar için 7 bin TL'ye kadar nakit ödeme imkanı sağlanacak. Haberi duyan pek çok vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Peki, nakit ödeme yapan bankalar hangileri? İşte merak edilen sorunun yanıtı haberimizde…

Reklam
Reklam

Bankalar müjdeli haberi verdi. Acil para ihtiyacı olan vatandaşlara 7 bin TL'ye kadar nakit ödeme yapılabilecek. Kendi bankası üzerinde kredi kartı kullanan kişilere sağlanan nakit para desteği haberi ile vatandaşların yüzü güldü. Belirli şartları sağlayan kişiler 7 bin TL’ye kadar sağlanan nakit fırsatlarından yararlanabilecek. Peki, nakit ödeme yapan bankalar hangileri? Nakit para almak için başvuru şartları nelerdir? İşte merak edilen soruların yanıtı haberimizde…

Bankalardan nakit para için gerekli şartlar nelerdir?

7000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler başvuru şartlarının neler olduğunu merak ediyor. Belirli şartlara uygun olan kişiler 7 bin TL’ye kadar olan nakit ödeme imkanlarından yararlanabilecek. Şartlar şu şekildedir:

Kredi notu uygun olması,

Banka kredi sicili temiz olması, 

şartlarını sağlayan kişiler hemen onay alarak hesaplarına yatırılan bu parayı kullanabilecek. 

Kamu bankaları ve özel bankaların başlatmış olduğu 7 bin TL nakit kredi kampanyası ile katılacak olan kişiler hangi bankanın kredi kartını kullanıyorsa o bankadaki hesabı üzerinden başvuru yapabilirler. Alacakları internet şifresiyle birlikte banka şubelerine gitmeden de kredi onayı alabilirsiniz. 

Nakit ödeme yapan bankalar hangileri?

HALKBANK 

Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar, Paraf kredi kartı kullanıyorlarsa 7 bin TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi başvurusunda bulunabilecek. Başvuru yapmak isteyen kişiler internet bankacılığı üzerinden başvurularını yapabilmektedir.

Başvuru yapmanız durumunda başvurunuz sonrasında banka, sizlere hızlı bir şekilde sonuç verir ve onaylanan kredi sonucunda nakit limiti hemen hesabınıza yatmaktadır. Acil nakit ihtiyacınızın olduğu durumlarda, Halkbank, sizlerin her zaman yanında olacak ve istediğiniz zaman bu banka üzerinden uzun vadelerde kredi kullanabileceksiniz.

 

DENİZBANK 

Denizbank üzerinden başvuru yapmak isteyen kişiler bonus özellikli kredi kartı kullanıyorsa başvurularını yapabilirler. Denizbank şubelerine gitmeden SMS atarak veya internet bankacılığını kullanarak, 7 bin TL nakit kredi imkanlarından yararlanabilirsiniz. Deniz bank nakit kredi başvurusu için şunu yapabilirsiniz:

Denizbank, SMS kredi başvurusu yapmak için “kredim” yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 32 80 numarasına gönderin. 

Göndermiş olduğunuz mesaj sonrasında banka 5 dakika içerisinde sizlere dönüş yaparak kredi başvuru sonucunu verecektir. Onaylanan tutarı dahilinde en yakın Denizbank şubesi üzerinden veya mobil uygulama üzerinden kredi kullanabileceksiniz.

 

ING BANK 

ING Bank Bonus özellikli kredi kartını kullanan kişiler nakit ödeme imkanlarından yararlanabilmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen kişiler banka şubelerine gitmeden ING mobil uygulamasını kullanarak kolayca ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir. Başvurunuzdan sonra 7 bin TL'ye kadar gelir belgesiz kredi onayı alabilirsiniz. 

Ayrıca bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak buradan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak ta banka üzerinden 7 bin TL ve üzerinde kredi kullanmanız mümkün olacaktır. 

ING Bank’ı diğer bankalardan ayıran özelliği ise kişilerin kredi notuna göre, faiz oranları sunmasıdır. ING Bank, kredi notuna göre faiz oranı uyguladığı için yüksek kredi notu olan vatandaşlar, bankanın özel kampanyalarından yararlanarak düşük faizli kredi kullanabilecekler.

 

Bankaların sağladığı 7 bin TL’ye kadar nakit kredi imkanları ile ihtiyacınız olan ödemeleri harcamaları yapabilirsiniz. Yukarıda saydığımız bankalar aracılığıyla başvuru şartlarını sağlayan vatandaşlar 7 bin TL nakit kredi imkanlarından yararlanabilirler.

ING Bank Denizbank Halkbank 7 bin tl nakit 7 bin tl nakit hangi bankalardan alınır