Bankalardan promosyon açıklaması! Emeklilere 2700 TL ödeme yapılacak! Şekerbank promosyon oranlarını duyurdu

TAKİP ET

Emeklilerin beklediği haber geldi. Emekli maaşına yapılan zam oranların belli olmasının ardından bankalar promosyon tekliflerini arttırmaya başladı. Şekerbank 2.700 TL promosyon ödeyeceğini duyurdu. SSK, Bağ-kur ve bütün emeklilere Şekerbank promosyon duyurusunu yaptı. 2.700 TL promosyon alma şartları nelerdir? Promosyon ne zaman hesaba yatırılacak? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Milyonlarca emeklinin beklediği promosyon ücretleri açıklandı. Bankalar peş peşe açıklama yapmaya başlarken vatandaşlar en cazip gelen bankaları seçmektedir. Şekerbank promosyon oranını 2.700 TL olarak açıkladı. Şekerbank emekli müşterilerine sunduğu promosyon tutarını ve emekli ayrıcalıklarını duyurdu. Şekerbank müşteri promosyonlarını duyurdu. Emekli maaşını Şekerbank aracılığı ile alan vatandaşlara 3 bin TL’ye varan nakit hediye edilecek. 

Şekerbank emekli promosyon kampanyası

0-1.499 TL aralığında maaş alan müşterilerimize 1.200 TL, 

1.500 TL-2.499 TL aralığında maaş alan müşterilerimize 1.950 TL, 

2.500 TL ve üzerinde maaş alan müşterilerimize ise 2.700 TL nakit promosyon ödemesi ödemesi yapılacaktır. Bunun dışında kredi kartı üzerinden 3500 TL üzeri alışveriş yapıldığında 300 TL ek ödeme yapılacağı da açıklandı. 

Kampanyanın detayları:

Promosyon ödemesinden, gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecektir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacaktır.

Ödenecek promosyon tutarı için; icra ve nafaka gibi kesintilerden arındırılmış ve üç ayda bir ödenen aylıkları için bir aya tekabül eden net gelir/aylık tutarı dikkate alınacaktır. Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir.

şekerbank promosyon ödemesi şekerbank kampanya detayı şekerbank promosyon ne kadar