Bankamatik kartı kullanan herkese son dakika duyurusu yapıldı! 1.000 TL hemen hesaplara yatırıyor! Tek bir SMS ile müracaat yapılabilecek!

TAKİP ET

Halkbank tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Bu anlamda Halkbank bankamatik kartı kullanıyorsanız 1.000 TL hemen hesaplara yatırıyor! Tek bir SMS ile müracaat yapılabilecek! İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Ülkemizin en köklü kamu bankalarından birisi olan ve çağa ayak uyduran avantajlı kampanyaları vasıtası ile de müşteri miktarını günden güne arttırmayı başaran Halk Bankası, Paraf kart kullanıcıları amacıyla özel olarak geliştirmiş bulunduğu TL kazanımlı kampanyaları duyurdu. İşte bankanın Paraf kampanyalarına dair ayrıntılar…

Halkbank Genel Müdürü biraz önce açıkladı! İstinasız herkesin hesabına 10.000 TL yattı! Bankamatik kartı olanlar hemen kontrol etsin


Halkın bankası bombayı patlattı! Halkbank bankamatik kartı kullananlara 14.500 TL ödeme yapıyor


Bankamatik kartı olanlara benzin, dizel, mazot ve LPG 75 TL indirim! Sürücüler depoları doldurmak için akın etti


O özel banka'dan hafta sonu müjdesi! Bankamatik kartınız varsa 30.000 TL para veriliyor! Önemli gelişme


İş Bankasından müşterilerinin yüzü gülüyor! İş Bankası müşterileri Bankamatik Kart ile yapılan market alışverişlerinde 75 TL kazanıyor.




 

Halk Bankası Sözünüze Bonus Kampanyası Mest Etti


Bankamatik kartı kullanan herkese son dakika duyurusu yapıldı! 1.000 TL hemen hesaplara yatırıyor! Tek bir SMS ile müracaat yapılabilecek! Yeni dönemde çoğu değişik kategori altında kampanyalar düzenleyen Halk Bankası, kampanya kategorisine bir yenisini daha dahil ettiğini açıkladı. Söz hususu kampanyasını “Sözünüze Bonus” ismi ile duyuran banka, alakalı kampanyanın sadece bireysel Paraf kredi kartı kullanıcılarını kapsadığını bildirdi. 



Halk Bankası’nın Paraf kart kullanıcısı müşterileri amacıyla özel olarak geliştirmiş bulunduğu Sözünüze Bonus kampanyasına göre alakalı kartları aracılığı ile 12 ay süresince her ay derli toplu harcama yapacağının sözünü veren bütün müşterilere, verdikleri harcama sözüne göre çeşitli tutarlarda armağan para ödülünün tanımlanacağı bilgi kapasitesi kaydedildi. Söz hususu armağan para tutarları ise şu şekilde belirlendi:

·    Aylık harcama sözü 2 bin 500 TL olanlara: 150 TL

·    Aylık harcama sözü 5 bin TL olanlara: 300 TL

·    Aylık harcama söz 7 bin 500 TL olanlara: 500 TL

·    Aylık harcama söz, 10 bin TL olanlara: 1.000 TL


 

Halk Bankası’nın Sözünüze Bonus ve Alışveriş Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?


Halk Bankası’nın Paraf kart kullanıcısı bireysel müşterileri amacıyla geliştirmiş bulunduğu Sözünüze Bonus kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, bankanın SMS kanalı aracılığı ile kampanya müracaatı yapmaları gerekmektedir. Banka doğrultusundan oluşturulan bildirime göre bankaya kayıtlı tespit edilen cep telefonu numaraları aracılığı ile harcama sözü verilebilecek olan tutarı ve harcamanın uygulanacağı Paraf kartının son 6 hanesini aralarında birer boşluk bırakarak 3404’2 kısa SMS gönderen her müşteri, kampanya sürecine dahil olmaktadır. 



Halk Bankası’nın Paraf kart kullanıcıları amacıyla özel olarak geliştirmiş bulunduğu 75 TL para puan kazanımlı alış veriş kampanyasından yarar sağlamak isteyen bireysel müşterilerin, Paraf Mobil uygulamasında yer alan “kampanyalar” kısmından söz hususu alış veriş kampanyasına onay vermeleri ya da bankaya kayıtlı tespit edilen cep telefonları aracılığı ile MARKET aratarak 3404’e kısa SMS göndermeleri gerekmektedir.