Bankamatik kartı olanlara benzin, dizel, mazot ve LPG 75 TL indirim! Sürücüler depoları doldurmak için akın etti

TAKİP ET

Son dönemlerde büyük artış gösteren ve vatandaşların adeta belini büken benzin zamları sonrasında, bankalar çeşitli kampanyalar yapmaya başladı. Bu anlamda bankamatik kartı olanlara benzin, dizel, mazot ve LPG 75 TL indirim müjdesi verildi.

Reklam
Reklam

Bankamatik kartı olanlara benzin, dizel, mazot ve LPG 75 TL indirim! Sürücüler depoları doldurmak için akın etti. Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından birisi olarak hizmetlerini devam ettiren Ziraat Bankası, 31 Mayıs tarihine kadar geçerliliği olan iki kampanyasının ayrıntılarını duyurdu. Bankanın market ve akaryakıt harcaması yapan müşterileri amacıyla özel olarak ilerlettiği kampanyaları kapsamında 175 TL tutarında armağan para kazanımın sağlanabileceği bildirildi. 

Torba yasa hızır gibi yetişti! Akaryakıt fiyatlarına 6 liralık bomba indirim! İşte benzin, dizel, motorin ve LPG yeni fiyatı


Dizel, Benzin, Motorin ve LPG'de 8 TL indirim müjdesi! KDV-ÖTV iniyor! İşte Opet, Petrol Ofisi, Shell, TP, BP ve Total fiyatları




 

Ziraat Bankası Akaryakıt Harcaması Kampanyası Başladı


Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ile eş güdümlü değer kazanan brent petrol, gündelik yaşam akışı amacıylade satışa yayılan akaryakıt ürünlerinin de giderek zamlanmasına sebep oldu. Şu an 21 TL’nin üzerinden prosedür gören benzin ve motorin fiyatları, vasıta sahiplerinin bütçelerini iyiden iyiye yormaya başladı. Bu kapsamda müşterilerinin yanısıra olabilmek adına yeni bir kampanya geliştirdiğini aktaran Ziraat Bankası, alakalı kampanyasının 31 Mayıs tarihine kadar müracaatlara açık bulunduğunu bildirdi. 



Ziraat Bankası doğrultusundan duyurulmuş olan akaryakıt kampanyasının sadece bireysel Bankkart kullanıcıları amacıyla geçerli bulunduğu bildirildi. Banka alakalı kart ürünleri aracılığı ile yapılacak olan 300 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamasına, 75 TL tutarında Bankkart Lira hediyesi vereceğini bildirdi. Banka, alakalı kazanımların 10 Haziran tarihinde hesaplara aktarılacağını belirtti. 
 

Ziraat Bankası’nın Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?


Ziraat Bankası geliştirmiş bulunduğu akaryakıt ve market kampanyalarından faydalanmak isteyen müşterileri amacıyla müracaat ayrıntılarını paylaştı. Banka doğrultusundan oluşturulan bildirime göre Bankkart Mobil uygulamasının “kampanyalar” ekranında yer alan akaryakıt ve market kampanyası sekmelerinden, kampanyalara katılım onaylarının verilebileceği bilgi kapasitesi kaydedildi. 

Ziraat Bankası doğrultusundan oluşturulan market kampanyası açıklamasının detaylarına göre kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasının yanı sıra SMS atarak da katılım sağlanmanın olası kılındığı bildirildi. Buna göre bankaya kayıtlı cep telefonları aracılığı ile MARKET yazıp 4757’ye kısa mesaj gönderen müşteriler de market kampanyasına katılım sağlayabilecekler.